در مراسم آغاز به کار و تبیین سیاستهای اجرایی مرکز نوآوری و فناوری غدیر (نوآفر)، نقش و برنامههای دولتها در سیاست گذاری و حمایت معنوی از اجرای پروژهها و طرحهای بخش خصوصی مورد تاکید قرار گرفت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مراسم آغاز به کار رسمی مرکز نوآوری و فناوری غدیر با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و غلامرضا سلیمانی، مدیرعامل گروه شرکتهای غدیر با هدف ایجاد بستر مناسب برای رشد و ظهور استارتاپها و تقویت اکوسیستم کسب و کارهای نوپا در کشور، آغاز به کار کرد.
این مرکز با استفاده از مهندسی ارزش در جهت افزایش قابلیت اجرایی و همچنین ایجاد روشی جدید در حمایت از استارتاپها و کسب و کارهای نوپا، به معرفی طرحها و ایدههای کاربردی و نوآورانه به هلدینگهای تابعه شرکت سرمایه گذاری غدیر میپردازد تا با ایجاد شبکه، موجب توسعه، رشد و کمک به اقتصاد دانش بنیان شود.
در مراسم آغاز به کار و تبیین سیاستهای اجرایی مرکز نوآوری و فناوری غدیر (نوآفر)، غلامرضا سلیمانی، مدیرعامل هلدینگ چندرشتهای غدیر، نقش و برنامههای دولتها را در سیاست گذاری و حمایت معنوی از اجرای پروژهها و طرحهای بخش خصوصی مورد تاکید قرار داد و عزم جدی گروه غدیر بر حمایت و فعالیت در حوزه اقتصاد دانش بنیان را اشاره کرد.
در ادامه شیخ زین الدین، معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری به تشریح نقش تسهیل گری و حمایتی معاونت علمی ریاست جمهوری در راستای سیاستهای کلیدی و محوری خود به ایجاد شتابدهنده و سرمایه گذاران در این حوزه اشاره کرد و افزود: با همکاری شرکت سرمایهگذاری غدیر به عنوان بزرگترین هلدینگ چند رشتهای ایران در صنایع نیروگاهی، پالایشی و صنعتی میتوان کسب و کارهای نوپا فراهم کرد و موجب ارزش افزوده برای شرکت غدیر شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز در این مراسم ضمن استقبال از ورود مجموعه سرمایهگذاری غدیر در حوزه دانش بنیان تاکید کرد: سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوآورانه که مهمترین دارایی آنها نیروی انسانی خلاق و بهره مندی مناسب از فرصتهای موجود در بازار در بازارار است؛ میتواند در توسعه ثروت آفرینی در جامعه موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۶ مجوز صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر صادر شده است، بر حضور بیش از پیش بخش خصوصی در توسعه فناوری و اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد.
لازم به ذکر است که فاز اول مرکز نوآوری و فناوری غدیر (نوآفر) در فضایی بالغ ۱۰۰۰ مترمربع شروع به کار کرده است و در حال حاضر ۳۰۰ تیم متقاضی ۱۵ تیم انتخاب و در بخش شتابدهنده مستقر شدهاند و متناسب با نیاز خود از خدمات این مجموعه بهرهمند خواهند شد.