آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۲۴۲
طبق آخرین نظرسنجی دانشگاه مریلند؛

ایرانی‌ها حامی احیای دوباره برنامه هسته‌ای هستند/ آنها برای بدترین‌ها آماده شده‌اند

نظرسنجی مرکز مطالعات بین المللی دانشگاه مریلند نشان می‌دهد که اکثر مردم ایران از احیای برنامه هسته‌ای این کشور در صورت خروج آمریکا از برجام حمایت می‌کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه خبری المانیتور در گزارشی نوشت، اگر چه پذیرش توافق هسته‌ای در ایران رو به افزایش است، اما اگر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بخواهد توافق هسته‌ای را لغو کند، ایرانی‌ها از احیای برنامه هسته‌ای متوقف شده خود حمایت می‌کنند.

بنابر این نظرسنجی که مرکز مطالعات جهانی و امنیت مریلند ((CISSM) و IranPoll.com به دست‌آمده است، ۶۷. ۱ درصد از مردم ایران از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) حمایت می‌کنند. این عدد اندکی پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ۵۵. ۴ درصد و یک سال قبل از آن ۶۲. ۶ درصد بود.

همزمان، حدود ۵۵. ۴ درصد از ایرانی‌ها هم از اقدام دولتشان مبنی بر از سر گیری برنامه هسته‌ای که در پی برجام محدود شده بود، حمایت می‌کنند. این اقدام با توجه خروج آمریکا از توافق اهمیت یافته است. پیش از انتخاب ترامپ این رقم ۴۸. ۴ درصد بود.

«ابراهیم محسنی» استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر در (CISSM در این مورد به المانیتور گفت: «در حالی که ایرانی‌ها انتظار بهترین‌ها را می‌کشیدند و به برجام خوشبین بودند، اطلاعات نشان می‌دهد که آن‌ها برای بدترین‌ها آماده هستند و اگر آمریکا توافق را نقض کند، از برخی از اقدامات تلافی جویانه حمایت می‌کنند.»

نظرسنجی مریلند در ژانویه گذشته نشان می‌دهد که شمار زیادی از ایرانی‌ها پیش‌بینی کرده بودند که دولت ترامپ توافق هسته‌ای را نقض می‌کند.

«پاول پیلار» یکی از مقامات اطلاعاتی پیشین آمریکا که در زمیه خاورنزدیک و جنوب آسیا فعالیت داشت معتقد است: از دید بسیاری از ایرانی‌ها، تا زمانی که درباره آینده برجام نگرانی دارند، توپ در (زمین) دادگاه آمریکاست. همچنان با وجود منافع اقتصادی اندک، حمایت قاطعی از توافق وجود دارد، اما ایرانی‌ها آمادگی دارند که به اقدامات نقض کننده آمریکایی‌ها پاسخ محکمی بدهند که از آنجمله می‌تواند به آغاز به کار مجدد بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای که محدودیت‌هایی برای آن اجاد شده، اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار