کد خبر:۶۲۳۲۵۵

دفاع عجیب وزیر ارشاد از وزیر بهداشت!/ او بخش عمده‌ای از اموال شخصی خود را وقف نیازمندان کرده است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دلیل درخواست من برای دعوت از وزیر بهداشت در این مراسم، بر اساس فلسفه این همایش بود، چراکه به دنبال یک الگوسازی برای جامعه بودم که بداند کریم کیست؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مراسم اختتامیه همایش علمی پژوهشی کرامت انسانی در آموزه‌های رضوی در زنجان، اظهار داشت: کریم، یکی از صفات الهی است و وقتی انسان آن را از خدا وام می‌گیرد، باید صفت الهی پیدا کند هر کسی کریم نمی‌شود، چون مختص خداوند است و وقتی انسان بخواهد آن را از خداوند وام بگیرد باید صلاحیت و لیاقت آن را داشته باشد.

وی تصریح کرد: اطلاع دارم که دکتر هاشمی، بخش عمده‌ای از اموال شخصی خود را وقف نیازمندان کرده و توجه به مساله افراد نیازمند، درمان آن‌ها و حل معضلاتشان را در مصدر و بطن کار خود قرار داده و بخش مهمی از زندگی، وقت، مال، امکانات و تخصص خود را وقف مردم کرده است.

صالحی امیری اضافه کرد: این معرفی از دکتر هاشمی به خاطر وزیر بودن ایشان نبود چراکه مسئولیت وزارت به وی شانیت خاصی نمی‌دهد و همدردی با مردم، به انسان کرامت می‌بخشد و در گرمای سخت تابستان، اقدامات دکتر هاشمی، کریمانه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: تمامی پزشکان و متخصصان بدانند که می‌توانند در سلک کریمان باشند و این مهم به اراده و معرفت انسان‌ها بر می‌گردد که مسیر خود را انتخاب کنند.

گفتنی است در پایان این مراسم با اهدای لوحی به امضای نماینده، ولی فقیه در استان زنجان، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار استان زنجان از وزیر بهداشت به عنوان یکی از نمونه‌های بارز کرامت انسانی تجلیل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار