کد خبر:۶۲۳۴۱۳

راه‌اندازی مرکز تحقیقات سرطان بیمارستان میلاد

مدیرعامل بیمارستان میلاد گفت: موفق شده‌ایم مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات سرطان را از وزارت بهداشت دریافت کنیم، این بیمارستان یک مرکز غیردانشگاهی بوده که موفقیت‌های زیادی در حوزه ارائه خدمت به بیماران داشته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمودرضا فیاض در نشست خبری که در ارتباط با سومین سمینار تومورهای سر و گردن در بیمارستان میلاد برگزار شد اظهار داشت: خوشبختانه امروزه در کشور در حوزه پزشکی به خودکفایی رسیده‌ایم و موفقیت‌های زیادی در حوزه تکنیک‌های درمانی و روش‌های جراحی داریم.
وی بابیان اینکه مردم امروزه به این مسئله اعتماد داشته افزود: دیگر کسی برای درمان بیماری‌اش اصرار اعزام به خارج از کشور را ندارد و حتی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند.
مدیرعامل بیمارستان میلاد ادامه داد: این بیمارستان یک مرکز غیردانشگاهی فعال بوده و روزانه مراجعه‌کنندگان زیادی از سطح کشور برای درمان به بیمارستان میلاد می‌آیند.
فیاض گفت: مرکز تحقیقات سرطان بیمارستان میلاد نیز موفق شد از وزارت بهداشت مجوز لازم را دریافت کند و مرکز تحقیقات تروما و طب ورزش نیز موفق به اخذ مجوز شده و امیدواریم بتوانیم پیشرفت‌های زیادی را در این زمینه شاهد باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار