آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۴۸۷

امیر اسماعیلی از نمایشگاه دستاوردهای پدافند هوایی بازدید کرد

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) از نمایشگاه دستاوردهای فنی معاونت آماد و فرماندهی آماد این قرارگاه بازدید کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) از نمایشگاه دستاوردهای فنی معاونت آماد و فرماندهی آماد این قرارگاه بازدید کرد.

وی در این بازدید در جمع کارکنان معاونت آماد و فرماندهی آماد گفت: میزان توانمندی که امروز در این نمایشگاه دیدیم بسیار بالاست و ما با این ظرفیت توانسته ایم در تمام حوزه‌ها نیازمندی‌های عملیاتی پدافند را تامین کنیم.

در این نمایشگاه، دستاوردهای آمادی قرارگاه پدافند هوایی از جمله سامانه سلاح‌های پدافندی تاکتیکی و خود کششی، انواع تجهیزات اوپتیکی و دوربین‌های هوشمند، تجهیزات بروز رسانی شده سامانه‌های موشکی، نوآوری‌های متنوع در سامانه‌های دریافت و ارسال، توانمندی‌های تعمیراتی، پروژه‌های طراحی و ساخت انواع پهباد و پیشرفت و نوآوری‌ها در حوزه راداری به نمایش گذاشته شد.

امیر اسماعیلی در این مراسم پروژه سردخانه ۲۰۰ تنی فرماندهی آماد و پشتیبانی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) را افتتاح کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار