کد خبر:۶۲۴۸۷۲
لاریجانی در نشست خبری با همتای کره جنوبی خود:

شرایط برای همکاری‌های بانکی و سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد در حال فراهم شدن است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: زمینه‌های لازم برای همکاری‌های بانکی و سرمایه گذاری در مناطق آزاد در حال فراهم شدن است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه جمعه (۱۳ مردادماه ۹۶) در کنفرانس مشترک خبری با چانگ سی کیون رئیس مجلس کره جنوبی گفت: هیات پارلمانی کره جنوبی به ریاست آقای سی کیون با هدف انجام مذاکرات و گفت وگوهای دوجانبه و همچنین حضور در مراسم تحلیف رئیس جمهور به تهران سفر کرد، در اینجا باید از ایشان برای سفر به ایران تشکر کنم.

وی افزود: خوشبختانه گفت وگوهای خوبی در رابطه با روابط پارلمانی دو کشور ایران و کره جنوبی و همچنین توسعه روابط اقتصادی دو کشور صورت گرفت. البته در سفری که اخیراً به این کشور برای شرکت در اجلاس اوراسیا داشتم، مباحث و گفت وگوهای خوبی در زمینه همکاری‌های دوجانبه دو کشور صورت گرفت و اولویت‌های ما برای سرمایه گذاری کره در ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در اینجا باید از رئیس مجلس کره جنوبی بخاطر پیگیری و پیشبرد مسائل مطرح شده فیمابین تشکر کنم و هم اکنون در موقعیت بهتری برای سرمایه گذاری هستیم، از این رو زمینه‌های لازم برای همکاری‌های بانکی و سرمایه گذاری در مناطق آزاد در حال فراهم شدن است.

لاریجانی افزود: ایران علاقه‌مند به تسریع در پیشبرد همکاری با کشور کره جنوبی در بخش‌های اولویت دار به ویژه در زمینه انرژی، حمل و نقل، محیط زیست و تکنولوژی‌های نو است. در اینجا باید از سفر رئیس مجلس کره جنوبی و هیات همراه به ایران تشکر کنم و امیدوارم این همکاری‌های پارلمانی زمینه بهتری را برای گسترش روابط ملت‌ها و دولت‌های این دو کشور فراهم کند.

کره جنوبی علاقه‌مند به شرکت در پروژه‌های سرمایه گذاری برنامه ششم توسعه ایران است
در ادامه این نشست خبری چانگ سی کیون رئیس مجلس کره جنوبی گفت: هیات پارلمانی کره جنوبی به دعوت علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی برای شرکت در مراسح تحلیف رئیس جمهور به تهران سفر کرده است.

وی ادامه داد: در ماه گذشته در حاشیه دومین کنفرانس مجالس اوراسیا مذاکرات خوبی با آقای لاریجانی در رابطه با همکاری‌های دوجانبه ایران و کره جنوبی صورت گرفت و امروز نیز این مسائل مورد بحث و بررسی و پیگیری قرار گرفت.

چانگ سی کیون با بیان اینکه کره جنوبی علاقه‌مند به مشارکت در محور‌ها و پروژه‌های سرمایه گذاری مرتبط با برنامه ششم توسعه ایران است، گفت: خوشبختانه در سال‌های گذشته در زمینه‌های مختلف به ویژه حوزه انرژی و ساخت و ساز همکاری‌های خوبی میان دو کشور انجام شده و ما به دنبال توسعه ارتباطات و همکاری‌ها در حوزه فناوری اطلاعات یا ICT هستیم.

رئیس مجلس کره جنوبی ادامه داد: یکی از مسائل کنونی در رابطه با توسعه همکاری‌های دوجانبه ایران و کره جنوبی موضوعات بانکی است. خوشبختانه پیشرفت‌های خوبی در موضوعات و مباحث مطرح شده در یک ماه اخیر صورت گرفته است و باید تلاش شود تا مشکلات باقیمانده در این حوزه حل شود.

وی با بیان اینکه دولت جدید کره جنوبی معتقد به گسترش همکاری‌های مشترک و دوجانبه با ایران است، گفت: برای توسعه همکاری‌ها میان ایران و کره جنوبی، دولت‌ها و پارلمان‌های دو کشور باید نقش مهمی ایفا کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار