آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۲۲۲

تیلرسون: قطع روابط روسیه و آمریکا بی‌معنی است

وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست «آسه‌آن» تأکید کرده است که با وجود اختلاف نظرهای موجود میان روسیه و آمریکا، واشنگتن خواستار همکاری با مسکو است و قطع روابط دو کشور بی‌معنی است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا امروز دوشنبه در حاشیه نشست وزرای خارجه کشورهای عضو «آسه‌آن» تأکید کرد، بر اساس قطعنامه جدید شورای امنیت علیه کره شمالی، طرفین درگیر در تنش‌های منطقه شبه‌جزیره کره می‌توانند گفت‌وگو‌ها را در زمانی که شرایط مناسب باشد، از سر بگیرند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، تیلرسون که در حاشیه اجلاس آسه‌آن در فیلیپین با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، گفت، اجرای تحریم‌های جدید سازمان ملل علیه کره شمالی به دقت مورد نظارت قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد، این قطعنامه پیامی قاطع به پیونگ‌یانگ است و تأکید می‌کند که کره شمالی باید آنچه را که جهان از این کشور انتظار دارد، درک کند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفته است، حمایت روسیه و چین از این تحریم‌ها نشان می‌دهد که جامعه بین‌المللی از این دو کشور انتظار دارد که به کره شمالی برای درک واقعیت‌ها کمک کنند.

تیلرسون علاوه براین، به اختلاف نظر‌ها میان روسیه و آمریکا اشاره کرد و گفت، با وجود این اختلافات آمریکا خواستار همکاری با روسیه است و قطع روابط میان دو کشور بی‌معنی است.

دیپلمات ارشد آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن ارائه توضیحاتی درباره دیدار روز گذشته خود با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد که مسکو «تمایل اندکی» را برای گفت‌وگو و پیدا کردن راهی برای پیشبرد مسئله اوکراین نشان داده است.

وی افزود، دیدگاهش به روابط روسیه و آمریکا عملگرایانه است و معتقد است که مشکلات را می‌توان حل کرد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه تأکید کرد که در نشست با لاوروف گفته است روسیه باید به این درک برسد که مداخله در انتخابات یک مسئله جدی بوده است.

بنا بر این گزارش، آمریکا مسکو را به مداخله در روند انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ این کشور متهم کرده است و در حال حاضر نیز تحقیقاتی در این کشور در خصوص این مداخله ادعایی در جریان است. روسیه بار‌ها هرگونه مداخله در روند انتخابات آمریکا را رد کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار