آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۸۲۱
در آخرین روز معاملاتی هفته به ثبت رسید:

حرکت رو به جلو شاخص در کانال ۸۱ هزار واحدی

در آخرین روز معاملاتی سهامداران بورسی بیش از ۸۴۷ میلیون برگه سهم، حق تقدم و سایر دارایی‌های مالی را دست به دست کردند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سنا، در داد و ستدهای روز چهارشنبه شاخص کل بورس با رشد پرقدرت ۲۶۵ واحدی به کار خود پایان داد.
در داد و ستدهای روز جاری شاخص کل بورس با رشد ۲۶۵ واحدی به رقم ۸۱ هزار و ۵۷۹ واحد رسید.
نمادهای فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، کشتیرانی، ملی مس، پالایش نفت تبریز و سرمایه گذاری معادن و فلزات با بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص، رشد این متغیر را رقم زدند.
همچنین در این روز شاخص‌های بازار اول و دوم نیز به ترتیب ۲۳۳ و ۳۱۸ واحد صعودی شدند.
گفتنی است در این روز سهامداران بورسی بیش از ۸۴۷ میلیون برگه سهم، حق تقدم و سایر دارایی‌های مالی را دست به دست کردند که ارزش این مبادلات بیش از ۲ هزار و ۲۷۱ میلیارد ریال بود و در ۵۰ هزار نوبت معاملاتی انجام شد.
همچنین در این روز گروه‌های فلزات اساسی، خودرو و کانه فلزی با بیشترین حجم و ارزش معاملات در صدر برترین گروه‌های صنعت قرار گرفتند.
صدرنشینی بازار نیز با بیشترین رشد قیمت متعلق به نمادهای پالایش نفت تبریز، داروسازی دکتر عبیدی، فرآوری مواد معدنی، معادن بافق، مارگارین، کشاورزی و دامپروری مگسال و بهنوش ایران بود.
در مقابل نمادهای کاشی تکسرام، پلاسکوکار، تراکتورسازی ایران، شیشه و گاز، سرمایه گذاری صنعت بیمه، دارویی لقمان و ایران دارو با بیشترین کاهش قیمت در انتهای جدول معاملات قرار گرفتند.
در معاملات روز چهارشنبه سهامداران بورسی برای خرید اوراق مشارکت شهرداری سبزوار، واحدهای صندوق امین یکم، اوراق مشارکت ملی نفت ایران، واحد‌های صندوق کیان، پارند پایدار سپهر، حق تقدم فولاد آلیاژی ایران و سهام فروسیلیس ایران بیشترین تقاضا و سنگین‌ترین صف‌های خرید را ثبت کردند.
این در حالی بود که در سوی دیگر بازار گروهی از سرمایه گذاران برای خروج از واحدهای صندوق پارند پایدار سپهر، اوراق صکوک سایپا، سهام سیمان مازندران، فولاد مبارکه، اوراق مشارکت ملی نفت ایران و اوراق مشارکت رایان سایپا بیشترین عرضه‌ها و طولانی‌ترین صف‌های خرید را ثبت کردند.
در پایان معاملات امروز گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان با معامله بلوکی ۱۹۹ میلیون سهمی بیشترین حجم معاملات و موتوژن با معامله ۷۶۰ میلیارد ریالی بیشترین ارزش معاملات را ثبت کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار