سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیهای حمایت خود را از برنامههای پیشنهادی «محمود حجتی» به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی اعلام کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، در بیانیه این سازمان آمده است: در برنامه پیشنهادی محمود حجتی که با رویکرد اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تهیه شده است ۲۶ پروژه مهم از جمله: توسعه گلخانه ها، آبخیزداری، بیابان زدایی، توسعه باغ در اراضی شیبدار، سامانههای نوین آبیاری، انتقال و ترویج فراگیر دانش نوین به بهره برداران و طرح مکانیزاسیون که متضمن خودکفایی و تامین امنیت غذایی کشور خواهد بود، در دستور کار قرار گرفته است.
این بیانیه در ادامه میافزاید: رویکرد تعاملی وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی با سازمانهای مردم نهاد که در دولت یازدهم نیز بسیار تاثیرگذار بود، به یقین با مبانی ارائه شده در برنامه پیشنهادی دولت دوازدهم به مراتب بیشتر و بیشتر خواهد شد.
از سوی دیگر، بهره گیری از توان تخصصی شرکتهای دانش بنیان و همچنین شرکتهای خدمات فنی- مهندسی در اجرای برنامه مورد توجه جدی قرارگرفته است که این رویکرد موجب دلگرمی هرچه بیشتر بخش غیردولتی و بهره برداران و تشکلها و سازمانهای تاثیرگذار نظیر سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را که از توان علمی، فنی و تخصصی ۲۲۰ هزار عضو حقیقی و ۹۰۰۰ عضو حقوقی در قالب شرکتهای فنی- مهندسی برخوردار است، در پی خواهد داشت.
این بیانیه در پایان میافزاید: انتظار داریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رای قاطع خود به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی زمینه بهره مندی از توان مدیریتی وی را فراهم کنند تا گام دیگری برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و فراهم شدن زمینه خودکفایی در تولید محصولات راهبردی و تامین امنیت غذایی کشور برداشته شود.
به گزارش ایرنا، محمود حجتی که به عنوان گزینه پیشنهادی دولت دوازدهم برای وزارت جهاد کشاورزی معرفی شده است، با پیروزی انقلاب اسلامی وارد جهاد سازندگی شد و پس از آن به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انجام خدمت کرد.
وی سال ۱۳۷۳ مجری طرح سد کرخه شد و از سال ۱۳۷۶ تا سال ۱۳۷۹ تصدی وزارت راه و ترابری را بر عهده گرفت.
حجتی در سال ۱۳۷۹ که قانون ادغام وزارت کشاوری و جهاد سازندگی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، مدیریت و هدایت وزارتخانه جدید را عهده دار شد.
خودکفایی گندم برای نخستین بار در دوران پنج ساله تصدی وی در وزارت جهاد کشاورزی رخ داد.
در سال ۱۳۸۴ به عنوان رییس هیات مدیره هلدینگ عمران و مسکن بنیاد مستضعفان کشور منصوب شد.
با تشکیل دولت یازدهم در سال ۱۳۹۲ به عنوان وزیرجهاد کشاورزی از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت.
خودکفایی گندم و ۲۱ درصد رشد تولیدات بخش کشاورزی در مقایسه با سال آغاز به کار دولت و رساندن آن به مرز ۱۱۸ میلیون تن از دستاوردهای این دوره بود.
به گفته «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که نام وی به عنوان رییس دفتر رییس جمهوری در دولت دوازدهم مطرح شده، قرار است نام یک وزیر پیشنهادی باقیمانده (برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) در آینده اعلام و فعلا برای این وزارتخانه سرپرست تعیین شود.
طبق ماده ۲۰۵ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، یک هفته پس از معرفی دولت، برای بحث و بررسی خط مشی و اصول کلی برنامه دولت و اخذ رای اعتماد برای هیات وزیران جلسات مجلس به طور متوالی تشکیل میشود.
فردا (سه شنبه) رییس جمهوری با حضور در مجلس شورای اسلامی از برنامههای دولت دوازدهم دفاع میکند.
سپس بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی آغاز میشود و گزینههای پیشنهادی برای هر وزارتخانه (بر اساس حروف الفبای وزارتخانه ها) از برنامههای خود دفاع میکنند.