در فضای مجازی فضای علیه این شخصیت برجسته ایجاد شد و مدعی ارتباط ایشان با امریکایی ها در کوتادی ۲۸ مرداد شدند. این فضا سازی ابتدا توسط بهمن کلباسی خبرنگار بی بی سی صورت گرفت و بعد از آن عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت دوم خرداد آن را پی گرفت.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو-رضا حیدری؛ آیت الله کاشانی یک شخصیت کاملاً مبارز علیه قدرت های استعماری به خصوص انگلیسی ها است. سابقه مبارزاتی ایشان علیه کشور های استعماری به جنگ جهانی اول در کشور عراق باز میگردد. ایشان جزء روحانیت پیشرو و مبارز علیه انگلیسی هاست و در کشور عراق علیه آنها مبارزه کرده است. بسیار جالب است وقتی که ایشان را نیروهای انگلیسی در ماجرای مبارزات ایشان علیه آنها بازداشت و زندانی میکنند به افسر انگلیسی که اورا شکنجه و بازجویی میکرده میگویند بهتر است او را از بین ببرند چرا که اگر آزاد شود دست از سر آنها بر نخواهد داشت و آنها را از ممالک اسلامی بیرون خواهند کرد.
بعدها شاهد هستیم که در نهضت ملی شدن صنعت نفت ایران به عنوان رهبر مردم و منسجم کننده ی نیروهای حاضر در نهضت نقش بسیار بزرگی ایفا می کنند و به آن عهدی که در روزگار جوانی به شکنجه گر خود در زندان های عراق داده بود عمل می کند.
لذا سابقه ایشان در خصوص اقدامات ضد استعماری کاملاً شفاف و روشن است.
ماجرا از کجا شروع شد؟
چندی پیش در فضای مجازی فضای علیه این شخصیت برجسته ایجاد شد و مدعی ارتباط ایشان با امریکایی ها در کوتادی ۲۸ مرداد شدند. این فضا سازی ابتدا توسط بهمن کلباسی خبرنگار بی بی سی صورت گرفت و بعد از آن عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت دوم خرداد آن را پی گرفت و مدعی شد که آیت الله کاشانی در کودتای آژاکس با امریکایی ها و انگلیسی ها علیه دولت مصدق همدست شده است.
جالب است سندی که خبرنگار بی بی سی منتشر کرد؛ مبنی بر حمایت آیت الله کاشانی و بخشی از روحانیت از شاه و مخالفت با مصدق است و رمضان زاده همین سند را مبنای نقش آیت الله کاشانی در کودتای امریکایی انگلیسی علیه دولت مصدق دانسته و سریعاً هم تجویز کرده است که باید نام آیت الله کاشانی از خیابان های تهران برداشته شود.
باز هم کار، کار انگلیسی هاست؟
در تحقیقاتی که آقای عبدالله عبداللهی با همکاری چند تن دیگر از روزنامه نگاران در خصوص این اسناد انجام دادند و نتیجه آن پژوهش را هم در خبرگزاری تسنیم منتشر نمودند نه تنها سندی دال بر دخالت و یا حمایت آیت الله کاشانی از کوتا پیدا نکردند بلکه در سندی سازمان امنیت امریکا (سیا) اشاره می کند که در صورتی که آیت الله کاشانی به قدرت برسد "نتیجه احتمالی در ایران به مراتب بدتر برای منافع غرب نسبت به وضعیت فعلی خواهد بود"
آیت الله کاشانی از همان ابتدا و در کش و قوس ماجرای ماجرای ملی شدن صنعت نفت در خصوص احتمال خطر کودتا به دکتر مصدق تذکر داده بودند اما ایشان به این تذکرات توجه نکردند.
علی ایحال تا جایی که اطلاع داریم آقای رمضان زاده کارشناس تاریخ و مسائل آن نیستند و مطالعات و تحقیقات عمیقی هم در این باره انجام نداده اند و خودشان هم ادعای این را نداشته اند. لذا واکنش و رفتار ایشان و سایر حامیان فکری وی و جریان متبوعشان در فضای مجازی آن هم بر اساس تنها یک سند از دهها سندی که در خصوص کودتا علیه دکتر مصدق منتشر شده که آن یک سند هم هیچ نشانی از همکاری آیت الله کاشانی با کودتای آژاکس ندارد قابل تامل است.
باید از آقای رمضان زاده و سایر دوستان اصلاحطلب ایشان پرسید که چرا وقتی اسناد خیانت های بزرگ انگلیسی ها و امریکایی ها علیه ملت ایران منتشر میشود هیچ واکنشی نشان نمی دهند؟
این دست صحبت ها و واکنش ها نشان میدهد که انگلیسی ها و همکاران فکری آنها در داخل به دنبال تحریف مسائل تاریخی و سیاسی ایران هستند و به نظرم باید این افراد را به مردم معرفی و از آنها در خصوص ارتباط یا عدم ارتباط آنها با انگلیسی ها سوال شود که هدف آن ها از تطهیر چهره انگلیس و امریکا چیست؟ و چه اشتراکی بین این آقایان و دو کشور استعمارگر وجود دارد؟
آیت الله کاشانی جزء افتخارات و چهره های برجسته تاریخ معاصر هستند که بخش بزرگی از ماجرای ملی شدن صنعت نفت بر دوش ایشان بوده است لذا چهره ی او با اقدامات ژورنالیستی مخدوش نخواهد شد.
گویا جریانی در کشور وجود دارد که میل دارد تاریخ را تحریف کند و متاسفانه امثال رمضان زاده و برخی غرب گرایان اصلاح طلب در جلوی این جریان آگاهانه و یا ناآگاهانه حرکت می کند و خواهان تغییر نام خیابان های میشوند که به نام این قهرمان ملی ثبت شده است