کد خبر:۶۲۷۶۹۶
شرکت گاز استان تهران:

قطع گاز فردا در منطقه ۲۰ تهران

شرکت گاز استان تهران اعلام کرد: گاز محدوده هایی در منطقه ۲۰ شهرداری به لحاظ پاره‌ای تعمیرات بر روی شبکه، در روز یکشنبه ۲۹ / ۰۵ / ۹۶ از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ قطع خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان تهران؛ گاز مشترکین محدوده‌های جاده ورامین پایین‌تر از سه راه تقی آباد، روستای عباس آباد واقع در منطقه ۲۰ شهرداری به لحاظ پاره‌ای تعمیرات بر روی شبکه گازرسانی، در روز یکشنبه ۹۶ / ۰۵ / ۲۹ از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ قطع خواهد شد، لذا از ساکنین در خواست می‌شود تمهیدات لازم را پیش بینی فرمایند. بدیهی است پس از پایان عملیات نسبت به وصل مجدد گاز مشترکین اقدام لازم معمول خواهد شد.
شایان ذکر است به منظور رعایت کامل مسائل ایمنی در زمان وصل گاز حضور ساکنان در محل الزامی می‌باشد. در صورت نیاز، مشترکین محدوده اعلام شده می‌توانند با شماره تلفنهای ۱۹۴ مرکز امدادگازرسانی تهران و ۸۱۹۷۲۲۵۵ روابط عمومی شرکت گاز استان تهران تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار