کد خبر:۶۲۷۷۲۰
امیر حیدری اعلام کرد
افزایش توان توپخانهای به واسطه تهدیدات منطقهای در دستور کار نیروی زمینی ارتش
فرمانده نیروی زمینی ارتش به دو مولفه قدرت در نزاجا اشاره کرد و گفت: اولین مولفه پرقدرت نیروی زمینی، یگان بالگردی و دومین مولفه قدرت، توپخانه نزاجا است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع فرماندهان، مسئولین و کارکنان پایور مرکز آموزش توپخانه اصفهان گفت: نیروی زمینی ارتش با ایجاد یگانهای واکنش سریع و متحرک هجومی آمادگی رزمی و دفاعی خود را در سطح بسیار خوبی افزایش داده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش به اهداف اصلی نیروی زمینی اشاره کرد و گفت: تلاش برای ارتقای تحرک و کارآمدی یگانها به منظور پاسخ گویی به نیازهای عملیاتی روز جمله اهداف نزاجا است.
حیدری اظهار داشت: برنامههای نیروی زمینی ارتش در سه محور ولایت مداری، ولایت محوری، عدالت محور و شایسته سالاری استوار است. فرماندهی معظم کل قوا (حفظه الله) در مورد کتابچه بازنگری در تغییر ساختار و سازمان نیروی زمینی فرمودند: "من این کتابچه را خواندم، نهاد این کتابچه در چهارچوب و ذهن من تنظیم شده است".
وی افزود: در طرح لبیک ما به دنبال چهار هدف انضباط یگان ها، ارتقای معیشت کارکنان و منزلت اجتماعی آن ها، ارتقای توان رزمی یگانهای تابعه و رسیدگی به مشکلات کارکنان و تکریم آنها هستیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش به دو مولفه قدرت در نزاجا اشاره کرد و گفت: اولین مولفه پرقدرت نیروی زمینی یگان بالگردی و دومین مولفه قدرت، توپخانه نزاجا محسوب میشود.
حیدری افزود: نیروی زمینی با توجه به نیاز یگانی خود در زمینه بالگردی برنامهها و طرحهای خوبی را در دستور کار خود قرار داده است.
حیدری افزود: نیروی زمینی با توجه به نیاز یگانی خود در زمینه بالگردی برنامهها و طرحهای خوبی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی تصریح کرد: مولفه مهم دیگر نیروی زمینی ارتش به واسطه تهدیدات منطقهای و همچنین بالا بردن آمادگی رزمی، در بخش توپخانهای است که با دارا بودن نیروی انسانی مجرب و تجهیزات مطلوب سعی داریم قدرت توپخانهای را افزایش دهیم و تاکنون موفقیتهای بزرگی به دست آوردهایم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.