فرمانده و مسئولان پایگاه هوایی اصفهان با خانواده شهید حججی دیدار کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۸۳۲۹

فرمانده و مسئولان پایگاه هوایی اصفهان با خانواده شهید حججی دیدار کردند

امیر سرتیپ دوم خلبان روزخوش و دیگر فرماندهان پایگاه شهید بابایی با حضور در منزل شهید محسن حججی با خانواده این شهید والامقام دیدار کردند.
فرمانده و مسئولان پایگاه هوایی اصفهان با خانواده شهید حججی دیدار کردند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ دوم خلبان روزخوش به همراه حجت‌الاسلام ملک محمدی و دیگر فرماندهان پایگاه شهید بابایی با حضور در منزل شهید محسن حججی با خانواده این شهید والامقام دیدار کردند.

امیر روزخوش در این دیدار گفت: دیدار با خانواده شهید محسن حججی که با شهادت مظلومانه خود حماسه آفریدند برای ما افتخار بزرگی است.

وی خطاب به پدرشهید حججی اظهار داشت: مردم ایران فرزند شما را در زمان خداحافظی با خانواده، احترام به پدر و مادر، دوران اسارت و شهادت دیدند و بر این اساس همه مشتاق دیدار شما هستند. امنیت، آسایش و آرامش کنونی کشور به برکت خون شهدای عزیز بخصوص شهدای مدافع حرم است.

امیر روزخوش گفت: فرزندان دلاور ایران در پایگاه هوائی شهید بابایی در ۸ سال دفاع مقدس بیش از ۲۵۰ شهید و ۱۲۰ جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده اند که بیش از ۵۰ نفر از آن‌ها از خلبانان جنگنده‌های این پایگاه بودند.

وی در پایان تصریح کرد: نیروهای این پایگاه با فلسفه شهید و شهادت آشنا هستند و اجازه نمی‌دهند خون شهیدان بخصوص شهید محسن حججی پایمال شود.

محمدرضا حججی پدر شهید محسن حججی نیز در این دیدار گفت: شهیدان وظیفه خود را انجام داده و در درگاه الهی جایگاه ویژه‌ای دارند که امید است آن‌ها در پیشگاه خداوند، شفاعت ما را هم بکنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار