آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۸۷۹۷
سجادی خبر داد:

تداوم همکاری «جبهه پیروان» با «جبهه مردمی»

سخنگوی جبهه پیروان گفت: بعد از انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌ها در شورای مرکزی جبهه پیروان آسیب شناسی آینده جریان اصولگرایی، راهبرد‌ها و راهکار‌ها را بیان بررسی می‌کنیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار داشت: بعد از انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا در شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری یک سری بحث‌هایی شروع شده است که آسیب شناسی آینده جریان اصولگرایی، راهبرد‌ها و راهکار‌ها را بررسی می‌کنیم.

وی افزود: این بحث‌ها هنوز مفتوح است و با توجه به اینکه جبهه از ۱۸ حزب و تشکل، تشکیل شده است که تمام اقشار جامعه از جمله کارمندان کارگران، مهندسین، پزشکان و دانشجویان را شامل می‌شود و بعضی احزاب مانند موتلفه اسلامی سابقه ۵۰ ساله دارند، این ضرورت وجود دارد با توجه به وزنی که این جبهه دارد حضور بیشتری در جبهه مردمی نیروهای انقلاب و حتی در مقابل تشکل‌های دیگری که عده کمتری دارند در مسائلی مانند انتخابات مجلس داشته باشیم.

سجادی با بیان اینکه جبهه پیروان همیشه به انسجام، همگرایی و وحدت نیروهای اصولگرا توجه داشته و با هیچ حزب و تشکلی درگیر نشده است، خاطرنشان کرد: تقویت احزاب و تشکل‌های عضو جبهه از ضرورت‌های اصلی است که از نظر عمل تشکیلاتی و سراسری بودن در استان‌های کشور، پذیرش اعضای جدید و جوان گرایی حائز اهمیت است.

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به این پرسش که آیا در مورد تحولات مورد نظر در جبهه با بزرگان اصول‌گرایی هم گفت‌وگو شده، اظهار داشت: بزرگان اصول گرایی دو گروه جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین هستند که با هر دو گروه توسط دبیرکل جبهه پیروان، آقای باهنر در حال گفت‌وگو هستیم و این رایزنی‌ها ادامه خواهد داشت.

وی افزود: تاکید امام (ره) به دو گروه جامعه روحانیت مبارزه و جامعه مدرسین این بود که در انتخابات سرنوشت ساز مانند مجلس و ریاست‌جمهوری حضور داشته باشند لذا ما امیدواریم که جامعتین در این موصوع فعال عمل کرده و با جبهه پیروان خط امام و رهبری همکاری کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار