آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۱۱۶

رهبری از چه صحبت‌هایی در جلسات خوششان می‌آید؟

رویکرد رهبری در جلسات جوانان نشان می‌دهد ایشان بیشتر از چه جنس صحبت‌هایی در این جلسات استقبال می‌کنند
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، در جلسه افطار دانشجویی اخیر در حضور رهبرانقلاب (۱۷ خرداد) که توفیق شد و حضور داشتم، نمایندگان تشکلهای دانشجویی چیزی برای انتقاد باقی نگذاشتند. علاوه بر انتقاد اکثر آن‌ها به دولت، حداقل سه نفر از آن‌ها به عملکرد شورای نگهبان تاختند؛ دو نفر به صداوسیما انتقاد کردند. یک سخنران دانشجو هم به سپاه و دفتر رهبری و مجموعه‌های زیر نظر آن، چون ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان انتقاد جدی وارد کرد.

واکنش رهبر انقلاب به سخنان دانشجویان را در ابتدای همان جلسه مرور کنید تا ببینید ایشان از بیان چه جنس مطالبی خرسند می‌شوند:

"بسیار جلسه‌ی خوبی بود. مجموعه‌ی مطالبی که ... در اینجا بیان کردند، مجموعه‌ی ممتاز و فاخر بود؛ خب بله، ممکن است همه‌ی حرف‌ها و محتویات ذهنی مجموعه‌ی دانشجویی کشور نبود... لکن آنچه گفته شد، بسیار متین و بسیار قوی و بسیار سنجیده بود؛ من واقعاً لذت بردم. ممکن است برخی از مطالبی که در برخی از فرمایشات سخنران‌ها بود من قبول نداشته باشم؛ لکن اتقان مطلب و استحکام مطلب ... را که نمیشود منکر شد.

برادران و خواهران... خیلی خوب صحبت کردند. این نگرانی‌ها و نگاه‌های این‌ها به بخشهای مختلفِ مسئله‌ی دانشگاه، نگرانی‌های بجایی است... از بخشهایی که برای من قابل استفاده است، ان‌شاءالله استفاده هم خواهم کرد، لکن عقیده دارم مسئولین محترمی که در جلسه حضور دارند، از این ذهن‌ها استفاده کنند؛ حرف‌ها خیلی سطح بالا و فهم مطالب، قوی و صحیح بود؛ این را انسان لذت میبرد. این جلسه سال‌ها است ادامه دارد... من به‌طور واضح احساس میکنم که سطح فکر مجموعه‌های دانشجویی رشد کرده و بالا رفته؛ این همان چیزی است که ما انتظار و به آن احتیاج داریم. خب البتّه جوان هستند و انتظاراتی دارند و توقّعاتی دارند و خیلی از آن‌ها برآورده هم نمیشود و طبعاً گله‌مندی هم دارند، این به جای خود محفوظ، لکن این فکر‌ها و این حرف‌ها اثر خودش را میگذارد. تصوّر نشود که این‌ها یک حرفی بود و زدیم و تمام شد؛ نخیر، این‌ها کاملاً اثر میگذارد در آینده‌ی دانشگاه کشور و در مجموعه‌ی کشور؛ در ذهنیّت و تفکّرات عمومی مردم این‌ها اثر میگذارد؛ این‌ها خیلی مهم است. "

روشن است که آنچه رهبر حکیم انقلاب بر آن تاکید دارند فکر کردن، ارتقای اندیشه ورزی و اتقان در بیان مطلب است گرچه محتوای مطلب مورد تایید خود ایشان هم نباشد؛ اما اصل قوت استدلال و جسارت در بیان نقد موجب نشاط، رضایت و مورد انتظار ایشان از مجموعه‌های فکری همچون دانشجویان و طلاب جوان است.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار