در طول پنجمین ماه سال، پیک روزانه بر پیک شبانه پیشی گرفته و ۱۰ زمان پرمصرف این ماه بین ساعات ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ رخ داده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در دومین ماه تابستان، دو نوع پیک مصرف برق در طی شبانه روز داشتیم. یکی پیک روزانه که بین ساعات ۱۲ تا ۱۵:۳۰ به ثبت میرسید و دیگری پیک شبانه که بین ساعات ۲۰:۳۰ تا ۲۳ ثبت میشد. در این ماه، بیشترین مقدار لحظهای مصرف برق کشور در روز هشتم مردادماه در ساعت ۱۴ و ۴۵ دقیقه به میزان ۵۵ هزار و ۴۴۲ مگاوات به ثبت رسید که در مقایسه با پیک ۵۵ هزار و ۳۶۴ مگاواتی تیرماه رشدی ۷۸ مگاواتی و نسبت به پیک ۵۰ هزار و ۹۰ مگاواتی خردادماه، رشدی بیش از ۵ هزار مگاوات داشت. پرمصرفترین لحظات برقی مردادماه ۹۶ در جدول زیر آورده شده است. مصرف لحظهای برق در این جدول بر حسب مگاوات است.
همانطور که در جدول مشخص است، در طول پنجمین ماه سال پیک روزانه بر پیک شبانه پیشی گرفته و ۱۰ زمان پرمصرف این ماه بین ساعات ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ رخ داده است. از این رو پیکهای لحظهای مصرف برق در مردادماه بیشتر ناشی از استفاده از وسایل سرمایشی در میانه روز بوده است. «ستار محمودی» سرپرست وزارت نیرو از احتمال ثبت پیکهای جدید مصرف برق در روزهای باقی مانده از تابستان خبر داده است. از این رو با توجه به اینکه مصرف برق در تابستان ۹۶ رکورد تاریخی مصرف برق کشور را شکسته و شبکه برق کشور ظرفیت رشد مصرف بیش از این را ندارد، بهتر است مردم نسبت به متعادل کردن دمای کولرهای گازی (۲۴ تا ۲۶ درجه که دمای آسایش نامگذاری شده) و همچنین استفاده از دور کند کولرهای آبی در ساعات پیک توجه کنند. مسئولان صنعت برق کشور توصیه اکید کردهاند در ساعات پیک مصرف برق تابستانه (۱۲ تا ۱۴ و ۱۹ تا ۲۳) از وسایل پرمصرف برقی استفاده نشود تا مردم در اقصی نقاط کشور بتوانند از نعمت برق برخوردار باشند.