نماینده مجلس گفت: متاسفانه برخی حیاط خلوتها فعال است و اراده و عزمی برای حاکم شدن یک نظام اقتصادی وجود ندارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا مصری نماینده مجلس در گفتگو با رادیو «گفتگو» اظهار کرد: عملکرد برخی دولتیها در چینش، مدیریت و تصمیم گیریها اثر گذار است و با روح خصوصی سازی مغایرت دارد؛ اشکال عمده در اجرای اصل ۴۴ عدم واگذاری شرکتها به مردم است.
وی افزود: در قانون عنوانی با نام خصولتی، شبه دولتی یا عناوین دیگر نداریم که با روح اصل ۴۴ مغایر باشد. اصل ۴۴، چهار بخش را برای اقتصاد کشور به رسمیت میشناسد که اعم از دولتی، تعاونی، خصوصی و نهادهای عمومی غیر دولتی است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: قانون امر نمیکند که شرکتها باید فروخته شوند، اما متاسفانه برخی حیاط خلوتها فعال است و اراده و عزمی برای حاکم شدن یک نظام اقتصادی وجود ندارد.
مصری تصریح با بیان اینکه بسیاری از نهادهای اقتصادی غیر دولتی توسط دولت اداره نمیشود تصریح کرد: دولت باید از تصدی گری به سمت تنظیم گرایی حرکت کند؛ یعنی ضوابط و روابط را تنظیم کند
نماینده مجلس اضافه کرد: اگر سیاست صحیح در کشور اجرا شود، درآمد صندوقهای بازنشستگی دو تا سه برابر وضع موجود خواهد بود و سود ایجاد شرکتهای جدید نصیب صندوقهای بازنشستگی میشود.
مصری ادامه داد: راهی جز جمع آوری پولهای خرد، ایجاد واحدهای جدید صنعتی و واگذاری سهام به مردم پیش رو نیست که در این صورت به بازنشستهها کمک و در اجرای شاکله اقتصاد مقاومتی تلاش کرده ایم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه تاکید کرد: در حوزه عمرانی بودجهای در اختیار نداریم و کشور را بدهکار میسازیم و اگر سهام بنگاههای اقتصادی دولتی به مردم واگذار شود، جامعه گرفتار موسسات مالی غیر معتبر نخواهد شد.