آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۹۷۳
فرمانده کل ارتش میانمار:

کشتار مسلمانان «کار ناتمام» از جنگ جهانی دوم است

فرمانده کل ارتش میانمار از کشتار مسلمانان این کشور به عنوان «کار ناتمام» و وظیفه بازمانده از زمان جنگ جهانی دوم، دفاع کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با آواره شدن ده‌ها هزار نفر از مسلمانان «روهینگیا» در مرز بنگلادش، فرمانده کل ارتش میانمار، از اقدامات نیروهای مسلح این کشور علیه این گروه مسلمان دفاع کرد.

نیروهای مسلح میانمار از حدود دو هفته پیش، در اقدامی که با محکومیت‌های گسترده بین‌المللی مواجه شده، در یک خشونت بی‌سابقه صد‌ها نفر از اقلیت مسلمان این کشور را کشته اند.

گزارش‌ها روز یکشنبه از گسترش بحران انسانی مسلمانان میانمار، همزمان با فرار حدود ۶۰ هزار از آن‌ها از میانمار به بنگلادش خبر داده‌اند. مطابق این گزارش‌ها، سازمان‌های امدادرسانه اعلام کرده‌اند با محدودیت‌هایی برای کمک‌رسانی مواجه هستند.

مسلمانان روهینگیا می‌گویند آن‌ها پس از اقدامات ارتش و نیروهای امنیتی میانمار برای کشتار وسیع مسلمانان از این کشور گریخته و به بنگلادش پناه آورده‌اند.

نیروهای گارد مرزی بنگلادش پنجشنبه گذشته جسد ۲۰ زن و کودک روهینگیایی را پس از غرق شدن قایق آن‌ها از آب گرفتند.

محکومیت‌های جهانی باعث بازنگری ارتش میانمار در سیاست‌های خود در قبال جمعیت اقلیت مسلمان نشده است. ژنرال «مین آئونگ هالینگ»، فرمانده ارتش کشور در اظهاراتی، کشتار مسلمانان را «کار ناتمام» و بازمانده از زمان جنگ جهانی دوم توصیف کرده است.

وی که در پایتخت میانمار صحبت می‌کرد گفت که ارتش در حال انجام وظیفه میهن‌پرستانه‌اش برای حفظ مرز‌ها و جلوگیری از اقدام «شورشی‌های روهینگیا» برای ایجاد یک سرزمین مستقل در ایالت شمالی راخین است.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته اشاره فرمانده کل ارتش میانمار به خشونت‌های جمعی در این منطقه در سال ۱۹۴۲ است. در آن زمان، اعضای قبیله روهینگیا با بودایی‌ها در ایالت راخین درگیر شدند. ده‌ها هزار نفر در آن زمان کشته شدند.

ژنرال «مین آئونگ هالینگ» گفت: «اجازه نخواهیم داد این اتفاق وحشتناک دوباره رخ بدهد.»

بعد از استقلال میانمار از انگلیس، دولت این کشور از اعطای شهروندی به اعضای روهینگیا خودداری کرد و مدعی شد که آن‌ها مهاجران غیرقانونی بنگلادش هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار