یک پژوهشگر مسایل سیاسی در ارزیابی واکنش ایران به نقض برجام از سوی آمریکاییها گفت: وقتی ما پالسهای نقض برجام از سوی ایالاتمتحده را دریافت میکنیم، در داخل هیچ واکنشی به آن نشان داده نمیشود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، برنامه «گفت و گوی سیاسی» با موضوع (ضرورت طراحی راهبردها و سناریوهای مختلف برای سطوح برخورد آمریکا با برجام و انجام واکنش مناسب و به موقع)، با حضور همایون ارغوانی، پژوهشگر و تحلیلگرمسائل سیاسی روانه آنتن شبکه رادیو گفتوگو شد.
مهندس همایون ارغوانی در مصاحبه با رادیوگفتوگو عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سخنانی اشاره کردند که دوران قلدری و زورگویی گذشته و یا اگر در هر جایی جواب داده برای جمهوری اسلامی جواب نمیدهد. حال نکته اینجاست که چرا آمریکا دنبال قلدری رفته است؟ چرا ترامپ به سمت تحریم کردن و چنگ زدن به چهره برجام رفته است؟ حتما از سمت ایران پالسی را دریافت کرده و متوجه شده که اگر به این سمت برود، موفق خواهد شد.
وی افزود: بنابراین باید ببینیم ما چه کردیم که ترامپ چنین واکنشی در قبال برجام نشان داده است؟ روزی که برجام را امضاء کردند، در روز توافق، اوباما ایران را تحریم کرد! این پالسی بود که برای ایران فرستاد. از آنطرف، هر روزی که ترامپ متعهد بودن ایران به برجام را تائید کرده، ۲۴ ساعت نگذشته، ما را تحریم میکند! این هم پالسی است که برای ما فرستاده میشود. وی ادامه داد: وقتی ما این پالسها را دریافت میکنیم، در داخل هیچ واکنشی به آن نشان داده نمیشود. اگرچه در مجلس شورای اسلامی قانونی تصویب میشود، اما آیا این قانون، از مزیتی که تحریمهای ایالات متحده دارد، برخوردار است؟ قصدم این نیست که بگویم ما هم تحریم اقتصادی وضع کنیم. طبیعی است بازار اقتصادی که آمریکا دارد بسیار با بازار ما متفاوت است. اما قانونی تصویب کردیم که حسابهای نیروهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا در ایران مسدود شود، مگر اینها حساب مالی در ایران دارند؟!
همایون ارغوانی بیان کرد: در مقابل نقض برجام از سوی آمریکاییها، در مجلس تصویب شد که وزارت دارایی برای محدودیت آمریکاییها، راهکار اقتصادی بیاندیشید، اما اگر صادقانه نگاه کنیم، چنین رویکردی، کلیگویی است. در حالی که قانون هم نبود، وزارت دارایی و اقتصاد این را انجام میداد، چون وظیفه این وزارتخانه است.
وی افزود: باید در جایی که مزیت نسبی داریم رویکرد متقابلی در برابر آمریکا اتخاذ کنیم مانند حوزه نفت و پتروشیمی. به عنوان مثال میتوانستیم بگوییم کشورها یا نهادهایی که با تحریمهای ایالات متحده همراهی میکنند در مناقصات ما نمیتوانند شرکت کنند. لااقل یک تهدید است. در حال حاضر اندیشکدههای ایالاتمتحده نکته خوبی را بیان میکند و میگوید ترامپ تحریم هم بکند، توتال از ایران خارج نخواهد شد.
ازتکنیک وتاکیک غدارها غافل نشویم.
که برگرفته از مکتب لیبرالیسم است.
به گرگه گفتند تورا چوپان گوسفندان کرده ایم،شروع کرد به اینورآنور زدن،که من قبول ندارم ،چه وچه که نشان دهد تمایلی به چوپان شدن ندارد،ولی باتمام وجودش ازاین فرصت بدست آمده خوشحال وراضی بود،کفتارهم برایش دست می زدوتشویق می کرد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
که برگرفته از مکتب لیبرالیسم است.
به گرگه گفتند تورا چوپان گوسفندان کرده ایم،شروع کرد به اینورآنور زدن،که من قبول ندارم ،چه وچه که نشان دهد تمایلی به چوپان شدن ندارد،ولی باتمام وجودش ازاین فرصت بدست آمده خوشحال وراضی بود،کفتارهم برایش دست می زدوتشویق می کرد.