آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۵۲۷۴
امیر حاتمی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید:

اگر تجاوزی به کشورمان شود نیروهای مسلح با تمام وجود از ایران محافظت می‌کنند

وزیر دفاع گفت: اگر امروز دوباره تجاوزی به کشورمان صورت گیرد نیروهای مسلح با تمام وجود از ایران اسلامی به ویژه فرزندان عزیزمان محافظت خواهند کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع، امروز در مراسم بازگشایی مدارس همزمان با اول مهر در مدرسه شهید رحمانی منطقه ۴ تهران با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای هشت دفاع جنگ تحمیلی و سه وزیر شهید با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، دشمن بعثی از چند نقطه کشورمان را مورد حمله و تعدی قرار دادند، اظهار داشت: فرزندان برومند ایران اسلامی در آن برهه با حضور در جبهه‌های حق علیه باطل و نثار خون پاکشان با تمام وجود از کشورمان و همین فرزندان محافظت کردند و اگر امروز دوباره تجاوزی به کشورمان صورت گیرد نیروهای مسلح با تمام وجود از ایران اسلامی به ویژه فرزندان عزیزمان محافظت خواهند کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آینده کشور در گرو کار و تلاش و آمادگی نسل جدید است، افزود: کشوری می‌تواند موفق باشد که یک نسل خردمند، عالم، مومن، پرانگیزه، با احساس و ولایتمدار را تربیت کند و بحمدالله امروز مدارس ما همین کار را انجام می‌دهند.
وزیر دفاع با بیان اینکه امروز تربیت نسلی با ویژگی‌های برجسته کار بسیار سختی بوده و آثار رسانه‌ها و فضای مجازی در تربیت نسل جدید تعیین کننده شده است، ادامه داد: نیازمند تلاش و کوشش بسیار فراوان خانواده‌ها و مسئولان است تا در این فضای جدید بتوانیم نسلی مومن و ولایتمدار را تربیت کنیم.
وی با بیان اینکه در کشورمان از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی، دفاع مقدس و عاشورا بهره‌مند هستیم، گفت: هر کدام از این فرهنگ‌ها می‌تواند به ما کمک کند تا یک نسل بهتر از نسل امروز را داشته باشیم به همین دلیل وظیفه آموزش و پرورش بسیار سنگین خواهد بود.
وی با توصیه به دانش آموزان بر جدی گرفتن فرصت تحصیل علم و دانش تصریح کرد: از دانش آموزان عزیز می‌خواهم بدون دغدغه با تمرکز بر درس و تحصیل برای ساخت آینده ایران تلاش کنند و از این فرصت به خوبی استفاده کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار