آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۶۴۹۷
مشاور امور بانوان اتاق اصناف ایران تشریح کرد؛

دستاوردهای ایران در هشتمین کنفرانس تجارت جهان اسلام در مالزی

مشاور امور بانوان اتاق اصناف ایران دستاوردهای هشتمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری جهان اسلام که در مرکز تجارت جهانی پوترا (PWTC) در شهر کوالالامپور پایتخت مالزی را تشریح کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، مریم سلطانی که در این نمایشگاه یکی از سخنرانان بود، درباره دستاوردهای هیات ایرانی دراین رویداد گفت: در هشتمین کنفرانس تجارت جهان اسلام محمدرضا دیانی رئیس مجمع کارآفرینان ایران به عنوان نخبه اقتصادی و فرشید گلزاده مدیرعامل فروشگاههای زنجیره‌ای رفاه به عنوان کارآفرین برتر در حوزه نوآوری و فناوری و خانم مقیمی هم جایزه زنان پیشرو جهان اسلام را دریافت کردند.

سلطانی اضافه کرد: در کنفرانس تجارت جهان اسلام که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان جهان از ۴ قاره در آن شرکت کرده بودند؛ من تن‌ها زن مسلمان سخنران بودم که در کنفرانس سرمایه گذاری و توسعه زیرساخت درباره نقش زنان اسلام در جذب سرمایه گذاری و توسعه زیرساخت صحبت کردم که مورد استقبال قرار گرفت.

مشاور امور بانوان اتاق اصناف ایران ادامه داد: در این سخنرانی که ضمن آن لوح تقدیر و تندیس را دریافت کردم، از لزوم مشارکت زنان در حیطه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سخن به میان آوردم که زنان در زمینه‌های گردشگری، سلامت، صنایع دستی، مد ولباس اسلامی به دلیل داشتن روحیه ظریف و توانمندی در مدیریت می‌توانند سهم بسیار بزرگی در سرمایه گذاری در این حوزه‌ها داشته باشند.

مریم سلطانی، مدیر عامل گروه صنعتی سورنا و مشاور بانوان اتاق اصناف اظهار کرد: در این سفر طی دیداری که با رئیس اتاق بازرگانی ملی مالزی خانم داتوک جلیلا داشتیم، توانستیم تفاهم نامه‌ای با زنان بازرگان مالزی و ایران تنظیم و امضا کنیم.

در ادامه، در دیدار با خانم افخم سفیر ایران در مالزی توانستیم در حوزه زنان و سرمایه گذاری مقدمات سفر هیات زنان کارآفرین و بازرگان ایرانی را به مالزی را فراهم کنیم که این مستلزم مشارکت دبیرخانه مشترک اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون است که امیدوار به مشارکت بالای زنان اصناف هستیم.

وی همچنین از پیشنهاد خود از تاسیس انجمن اقتصاد زنان جهان اسلام دراین کنفرانس خبر داد و گفت: بدون تردید اجماع جهانی زنان مسلمان در عرصه اقتصاد و تجارت می‌تواند علاوه بر خلق ظرفیت‌های گسترده برای حضور زنان در مسائل تجاری و اقتصادی؛ گره‌گشای بسیاری از معضلات در امر اقتصاد باشد.

وی درادامه از عدم مشارکت و همکاری کارآفرینان اتاق اصناف ایران دراین نمایشگاه گلایه کرد که با توجه به اطلاع رسانی‌های گسترده ما از دوماه گذشته به تمام استان‌ها و پیگیری جدی؛ متاسفانه شاهد حضور و مشارکت بانوان دراین رویداد نبودیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار