آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۶۸۴۸
جروزالم‌پست گزارش داد

پیروزی محور ایران و روسیه در تحولات منطقه/ماندگاری دولت سوریه عامل اصلی چرخش سیاست‎های ترکیه

وب‌سایت صهیونیستی «جروزالم‌پست» در گزارشی با بیان اینکه تحولات اخیر منطقه موجب شده روابط ایران و ترکیه روز‌به‌روز گسترده‌تر شود نوشت: نزدیکی ترکیه و ایران پیامدهای سختی برای منافع اسرائیل خواهد داشت.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جروزالم‌پست درباره افزایش روابط ایران و ترکیه می‌‌نویسد: با اینکه سال‎ها ایران و ترکیه در زمینه‌‌های زیادی به‌ویژه پرونده سوریه با هم اختلاف داشتند اما اکنون نشانه‌های فراوانی وجود دارد که این دو کشور روزبه‌روز به سمت همکاری‎های دوجانبه بیشتری می‌روند.

به نوشته گزارش‌نویس جروزالم‌پست، طیفی از تحولات میدانی ازجمله موفقیت ایران و روسیه در نگه‌داشتن دولت سوریه، همکاری آمریکا و نیروهای کُرد در جنگ علیه داعش،نگرانی نسبت به پیامدهای جاه‌طلبی نیروهای کُرد عراق و سوریه برای اعلام جدایی و همچنین تصمیم ترکیه برای اعزام نیروی نظامی به سوریه به منظور جلوگیری از این تحول موجب شده تا روابط ایران و ترکیه و همکاری آنها با روسیه هر روز بیشتر شود.

وی می‌افزاید که فرآیند نزدیکی ایران و ترکیه که هر روز نیروی جنبشی بیشتری به دست می‌آورد به هیچ وجه در راستای منافع اسرائیل نیست و از طرفی مسائل عمده‌ای وجود دارد که اسرائیل و ترکیه را از هم جدا می‌کند؛ مسائلی چون روابط ترکیه و حماس، اظهارات تحریک‌آمیز ترکیه علیه اسرائیل در تنش اخیر در فلسطین اشغالی، روابط ضعیف ترکیه و مصر، و پشتیبانی آنکارا از قطر در بحران سیاسی اخیر بین کشورهای منطقه.

جروزالم‌پست دیدار مقامات ارشد نظامی ایران و ترکیه و همچنین همکاری ایران، ترکیه و روسیه در «گفتگوهای آستانه» درباره حل بحران سوریه و توافق سه کشور در خصوص حدود «مناطق کاهش‌تنش» در سوریه و پشتیبانی ایران و ترکیه از قطر را نشانه‌های آشکار نزدیکی سیاست‎های ایران و ترکیه در منطقه می‌داند اما تأکید می‌کند که جای هیچ شکی نیست که پیروزی ایران و روسیه در ماندگاری دولت سوریه و همچنین افزایش قدرت نیروهای کُرد در سوریه از عوامل مرکزی چرخش ترکیه به سمت محور پیروز ایران-روسیه است تا شکست‌های خود را در جنگ سوریه کاهش دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار