
کد خبر:۶۳۸۰۰۵
ارتش پاکستان:
با گروههای تروریستی تماس داریم، ولی از آنها حمایت نمیکنیم
سخنگوی ارتش پاکستان تایید کرده که تماسهایی با گروههایی 'تروریستی' دارد، اما از آنها حمایت نمیکند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در اظهاراتی سازمان اطلاعات ارتش پاکستان موسوم به ISI را متهم کرد که با گروههای تروریستی ارتباط دارد.
جوزف دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا این اظهارات را در یک نشست کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا به همراه جیمز ماتیس، وزیر دفاع این کشور مطرح کرد.
دانفورد به این کمیته گفت: فکر میکنم برای من کاملا روشن است که سازمان ISI ارتباطاتی با گروههای تروریستی دارد.
ماتیس نیز موضع مشابه دانفورد درمورد سازمان اطلاعات ارتش پاکستان گرفته و گفت: این سازمان دستورکار مخصوص خود را به پیش میبرد در حالی که خود پاکستان شدیدا برای جنگ با تروریسم تلاش میکند.
ماتیس خاطر نشان کرد: پاکستانیها احتمالا بیشتر از هر کشور دیگری سربازانشان را در جنگ با تروریسم از دست دادهاند، اما همزمان ما مشاهده کردیم که پناهگاههایی برای تروریستها باقی مانده است و شاهد بودهایم که دولت پاکستان با تروریستها مقابله میکند، اما همزمان سازمان اطلاعات ISI به نظر میرسد که سیاستهای خود را به پیش میبرد.
به دنبال گفتههای اخیر یکی از سناتورهای آمریکایی مبنی بر ارتباط سازمان استخبارات نظامی پاکستان با گروههای تروریستی، سخنگوی ارتش پاکستان سرانجام چنین ارتباطی را تأیید کرد.
ژنرال آصف غفور سخنگوی ارتش پاکستان در یک نشست خبری در راولپندی در پاسخ به این اتهامات، داشتن ارتباط سازمانهای استخباراتی یک کشور را با گروههای تندرو، بخش عادی از فعالیتهای این سازمانها خواند و اظهار کرد: خواهش میکنم بفهمید، داشتن روابط با حمایت از گروههای تروریستی دو چیز متفاوت است.
وی گفته است:نام یکی از سازمانهای استخباراتی را بگیرید که (با گروههای تندرو) ارتباط نداشته باشند، همه دارند و اگر این ارتباط به خاطر از میان برداشتن تهدید باشد، پس یک اقدام مثبت است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.