نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ما عادت کردهایم که در اداره کشور سرمایههای موجود را هزینه کنیم و پیشخور از سرمایههای آتی نیز داشته باشیم با اینحال بودجهریزی و برنامهریزی با مشکل مواجه میشود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید علی ادیانی در جلسه امروز مجلس (۱۶ مهر ۹۶) پس از سخنان رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در دولتهای مختلف رؤسای سازمان برنامه و بودجه برای ادوار مختلف مجلس مطالبی را در مورد واگذاری پروژههای عمرانی نیمه تمام به مردم مطرح کردند و اگر این رویه ادامه پیدا کند همین وضعیت را خواهیم داشت.
وی افزود: معاون نظارت و راهبردی در دولت در برنامه پنجم احیاء شد، اما زمین و زمان به هم دوخته شد که این معاونت باید منحل شود و عنوان شد که آغاز انحراف در قانون و عدم کارشناسی در پروژهها و عدم حرکت ریل برنامهریزی و دستگاه اجرایی این است که سازمان برنامه و بودجه منحل شد.
نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: سازمان برنامه و بودجه مجدداً متولد شد و حال سوال اینجاست تفاوت ماهووی علمی و عملی وجود معاونت راهبردی با سازمان برنامه و بودجه فعلی در چیست و نکته اینجاست که برخی از واگذاریها که در آن وادادگی اتفاق افتاده به مبانی و ساختارها باز میگردد و اشکال در این بخش کار است.
ادیانی خاطرنشان کرد: ما عادت کردهایم که در اداره کشور سرمایههای موجود را هزینه کنیم و پیشخور از سرمایههای آتی نیز داشته باشیم با اینحال بودجهریزی و برنامهریزی زیر سوال میرود و در روزمرگی گرفتار خواهیم شد.
وی در پایان گفت: نکته دیگری که در بحث پروژه و ایجاد پروژههای جدید به عنوان یک امر اصلی و زیرساختی مهم داشتم این است که بحث آمایشی سرزمین است؛ ما در احکام دائمی و در تبصره ماده ۳۲ سازمان برنامه و بودجه را مکلف کردیم که ظرف ۶ ماه آئیننامه اجراییاش را بنویسد.