آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۸۰۱
وزیر بهداشت در پاکستان :

تهران و اسلام آباد برای تولید و صدور محصول دارویی مشترک توانمندی بالایی دارند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص زمینه های همکاری دو کشور در بخش دارویی گفت: بر اساس توانمندی های ایران و پاکستان، دو طرف می توانند در بخش تولید و صادرات محصول دارویی مشترک اقدام کنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدحسن قاضی زاده هاشمی' عصر امروز (دوشنبه) در حاشیه شصت و چهارمین نشست کمیته منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت با خانم دکتر 'سائره افضل تارر' وزیر بهداشت پاکستان دیدار و گفت و گو کرد.

وی پس از این دیدار در جمع خبرنگاران با تشریح همکاری دوجانبه ایران و پاکستان در زمینه‌های مختلف به ویژه اقتصادی، گفت: دو کشور دارای مرز و دین مشترک هستند و در عین حال پاکستان در حوزه تجهیزات پزشکی بسیار موفق است و صادارات خوبی نیز به دیگر کشور‌ها دارد و این توانمندی‌ها زمینه مناسبی برای همکاری دو کشور فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: امید است که دو کشور از فرصت‌های همکاری فراهم شده بیشترین استفاده را ببرند، لذا می‌توانیم از توانمندی‌های دو طرف در بخش بهداشت و درمان استفاده کنیم و این همکاری‌ها به مرزهای جعرافیایی دو کشور محدود نشود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان ادامه داد: می‌توانیم محصولات مشترک را علاوه بر روانه کردن به بازارهای دو کشور، در سایر کشورهای اسلامی و غیراسلامی تولید و صادر کنیم، چرا که در حوزه تجهیزات پزشکی صادرات پاکستان به ویژه در مورد وسایل ابراز جراحی پیشرو بوده است.

قاضی زاده هاشمی در خصوص اجرایی شدن توافقنامه‌های دو کشور در بخش بهداشت و درمان و تولید محصولات مشترک دارویی نیز گفت: مذاکرات زیادی انجام شده، ولی تحقق کامل این توافقنامه‌ها به حضور جدی و موثر بخش خصوصی نیاز است.

وی ادامه داد: در موضوع دارو و تجهیزات، دولت‌های ایران و پاکستان جز در تنظیم مقررات و نظارت بر اجرای آن، بخش خصوصی فعالیت می‌کند و دولت مستقیم حضور ندارد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشورمان امروز (دوشنبه) به منظور شرکت در شصت و چهارمین نشست کمیته منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، وارد اسلام آباد پایتخت پاکستان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار