آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۸۳۰

آرایشگران در تدارک روز آرایش و زیبایی در تقویم کشور

حاج حسینی، عضو کمیته ساماندهی فعالیت آرایشگران و آرایشگاه‌ها در وزارت کشور گفت: در نظر داریم روز 28 آبان ماه را به عنوان روز آرایش و زیبایی و فرصتی برای تجلیل از آرایشگران در ايران معرفی کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو حسین نورالدین حاج حسینی، مدیرعامل شرکت مهد کارآفرینان پگاه پایا (مکاپ) در نشست خبری هفتمین نکوداشت سراسری هنرمندان و کارآفرینان کشور درعرصه سلامت، بهداشت و زیبایی با اشاره به اینکه این مراسم به نوعی رسمی‌ترین گردهمایی سالانه آرایشگران و فعالان عرصه مراقبت و زیبایی در کشور است گفت: برگزیدگان با درنظر گرفتن معیارهای پیش‌بینی شده و با همکاری روسای اتحادیه‌ها ، انجمن‌های صنفی مرتبط دراستان‌های مختلف و پیشکسوتان این عرصه و از طریق نمایندگی ها و مدرسین شرکت انتخاب و به دبیرخانه شورای سیاستگذاری نکوداشت، معرفی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه هدف ما از برگزاری این آیین نکوداشت فقط تقدیر از فعالان این عرصه نیست و در نظر داریم روز 28 آبان ماه را به عنوان روز آرایش و زیبایی و فرصتی برای تجلیل از آرایشگران در ايران معرفی کنیم عنوان کرد: در کنار این مراسم یک دوره آموزشی نیز پیش‌بینی شده است که به شرکت‌کنندگان مدرک معتبر نیز اعطاء می‌شود.

عضو کمیته ساماندهی فعالیت آرایشگران و آرایشگاه‌ها در وزارت کشور با بیان اینکه هدف ما به نوعی فرهنگ سازی در این عرصه است تا الگوهای نمونه کشور در حوزه آرایشگری و امور مراقبت زیبایی را به مردم معرفی کنیم افزود: به همین دلیل در آیین فوق با دعوت از مسئولان ملی و منطقه‌ای و همچین کارشناسان این حوزه به مسائل علمی ، فرهنگی و تربیتی و ضوابط نظام صنفی و بهداشتی و مهارتی و حتی فقهی آرایشگری که در کشورمان مغفول مانده نیز پرداخته می‌شود.

حاج حسینی با بیان اینکه در دو سال گذشته این مراسم با پیام سرکار خانم شهیندخت ملاوردی معاون رییس جمهور و رییس سابق مرکز ملی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد ادامه داد: در سال جاری نیز از ایشان و سرکار خانم دکتر معصومه ابتکار رئیس فعلی این مرکز و همچنین سرکار خانم دکتر آزاد مشاور رییس سازمان تعزیرات حکومتی و مسئول امور زنان آن سازمان دعوت به عمل آمده است.

شرکت مهد کارآفرینان پگاه پایا (مکاپ) مجری اصلی آیین نکوداشت سراسری هنرمندان و کارآفرینان کشور در عرصه سلامت، بهداشت و زیبایی، امسال به دلیل مصادف شدن 28 آبان ماه با ایام سوگواری پایان ماه صفر استثنائاً این مراسم را در روز 29 آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی منطقه آزاد کیش برگزار خواهد نمود، لذا با برگزاری هفتمین نکوداشت سراسری هنرمندان و کارآفرینان کشور در عرصه سلامت، بهداشت و زیبایی در جزیره کیش از فعالان عرصه سلامت ، بهداشت و زیبایی تقدیر می شود.

لازم به ذکر است که امسال این آیین از 27 تا 30 آبان‌ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانند به سایت www.iran-makeup.com مراجعه نمایند.


برچسب ها:
آرایش مکاپ
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار