آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۸۴۵
حجت الاسلام رئیسی:

سخنان خشم آلود امروز آمریکا برای ایرانیان جدید و متفاوت نیست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار مطلبی در فضای مجازی، به اظهارات ضد ایرانی رئیس جمهور آمریکا واکنش نشان داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرام خود، به اظهارات ضد ایرانی رئیس جمهور آمریکا واکنش نشان داد.

رئیسی در این مطلب آورده است:

«لبخندهای دیروز مقامات آمریکا و سخنان خشم آلود امروز آن‌ها برای ایرانیان نه جدید هستند و نه متفاوت. بالاترین جلوه شکوه و قدرت بیچاره شدن دشمن و تندتر شدن دست و پا زدن‌های اوست. بیش از آنکه این اظهارات سخیف خشم ملت ایران را بیفزاید بر اعتماد به نفس آن‌ها خواهد افزود.

واقعیت این است که تهدید‌ها و اهانت‌های نفر اول آمریکا علیه تاریخ، جغرافیا و عظمت ایران پس از چهار سال مذاکره با آن‌ها حاصل شد آنچه حکیم انقلاب مکررا پیش بینی کرده بودند را به عنوان یک تجربه در اختیار ایرانیان گذارد.

اگرچه می‌توانستیم غیرقابل اعتماد بودن آمریکا را بدون پرداخت چنین هزینه‌های گزافی تجربه کنیم، اما همین که در تکامل تاریخی ملت ایران چنین رشدی حاصل شد را باید امداد الهی دانست و آن را به زبان و عمل پاس داشت.

همزبانی ما مسئولان در موضع گیری علیه اظهارات رئیس جمهور آمریکا اتفاق ضروری و مبارکی است، اما توقع مردم این است که پاسخ به این اظهارات منحصر در حرف نباشد و حق با مردم است.

باید به صورت عملی نشان داد که این تهدید‌ها و تحریم‌ها تاثیری در مسیر ملت ما ندارد و امروز خدمت و کار برای مردم و تکیه بر توان داخلی نمود عملی مبارزه با آمریکاست.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار