کد خبر:۶۴۲۲۲۳
ریيس دفتر مقام معظم رهبري در مراسم افتتاح ٢٠٠ مسجد و مرکز فرهنگی بركت تبيين كرد:

نقش مساجد در پيشگيري از آسيب‌هاي فضاي مجازي

رییس دفتر مقام معظم رهبری با بیان این‌که مسجد عامل پیشگیری از فساد است گفت: آیا سراغ دارید کسی را که به مسجد رفت‌وآمد کند اما اهل فساد باشد؟ اگر می‌خواهیم فرزندان‌مان را بیمه کنیم باید راه مسجد را به او نشان دهیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله محمدی گلپایگانی در مراسم افتتاح هم‌زمان ٢٠٠ مسجد و مركز فرهنگي بنياد بركت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، با بیان این‌که اولین بنایی که در کره‌ی زمین بنا شد خانه‌ی کعبه بود که در مسجدالحرام واقع است، گفت: بحث بر سر این است که آن را حضرت آدم ساخته یا حضرت ابراهیم. اکثر مفسران معتقدند خانه‌ی کعبه توسط حضرت آدم ساخته شده و بعدها توسط حضرت ابراهیم مرمت شده است. در هر حال مسجد سابقه‌ی چند هزار ساله دارد.

وی افزود: چه کسانی باید مسجد بسازند؟ آیا هرکسی توفیق ساخت مسجد را دارد؟ کسانی این توفیق را دارند که مؤمن هستند، باور به قیامت دارند، اقامه‌ی نماز می‌کنند و زکات می‌پردازند.

رییس دفتر مقام معظم رهبری با بیان این‌که مسجد کانون‌های هدایت بسیار مهمی است، گفت: در احادیث قدسی آمده است که خداوند فرموده: «خانه‌های من در زمین مساجد است، که آسمان‌ها را نورافشانی می‌کنند.»

پیامبر هم فرموده‌اند که مساجد خانه‌ی متقین است و هر که مسجد خانه‌اش باشد، خداوند جواز عبور از پل صراط، رحمت و آسایش او را تضمین کرده است.

آیت‌الله محمدی گلپایگانی در ادامه به بیان چند حدیث دیگر پیرامون مسجد پرداخت و ادامه داد: مساجد در قیامت از بندگان خدا شکایت می‌کنند که ما بودیم، اما آن‌ها نیامدند. هم‌چنین پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند: «کسی که یک چراغ در مسجد روشن کند، ملائکه و فرشتگان دائماً برای وی طلب مغفرت می‌کنند تا زمانی که آن چراغ خاموش می‌شود.»

وی با اشاره به این‌که مسجد سکوی پرش به آسمان است، گفت: مسجد اخوت اسلامی ایجاد می‌کند. نقشی که مساجد در طول تاریخ داشته‌اند، قابل توجه است. مسجد فقط محل نماز خواندن نبوده است.

رییس دفتر مقام معظم رهبری افزود: مسجد عامل پیشگیری از فساد است، آیا سراغ دارید کسی را که به مسجد رفت‌وآمد کند، اما اهل فساد باشد؟ اگر می‌خواهیم فرزندان‌مان را بیمه کنیم باید راه مسجد را به او نشان دهیم.

آیت‌الله محمدی گلپایگانی با بیان این‌که اداره‌ی مسجد پس از ساخت آن نیز بسیار مهم است، گفت: از مسئولان بنیاد برکت درخواست دارم پس از تحویل مساجد نیز بر آن‌ها نظارت داشته باشند. باید امام جماعت و روحانی مسجد منظم باشد و با اهالی مسجد به‌خصوص نسل جوان رابطه‌ی دوستانه برقرار کند.

وی ادامه داد: اکنون با تهدیدات فزاینده‌ی فضای مجازی روبه‌رو هستیم و کانون خانواده‌ها در خطر هستند. بر اثر این تبلیغات مسموم، طلاق و اغفال نوجوانان و جوانان هم زیاد شده است. پادزهر این تبلیغات مسموم، مساجد هستند.

رییس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به این‌که به تازگی شاهد یاوه‌گویی‌های رییس‌جمهور دیوانه‌ی آمریکا بودیم، گفت: البته امریکا همیشه با انقلاب اسلامی و کشورمان دشمنی داشته و بهترین لقب به این حکومت، «شیطان بزرگ» است و آن‌ها شایسته‌ی این لقب‌اند. آن‌ها همیشه در حال توطئه علیه ملت ما بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۳
زیادن کسایی که میرن مسجد و فاسدن اصلا آدم سالمی سراغ دارین که بره مسجد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار