آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۷۱۰
معاون فرماندار قصرشیرین:

مرز خسروی فعلاً بسته است

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قصرشیرین گفت: زائران اربعین حسینی (ع) پشت مرزهای خسروی پس از پذیرایی توسط موکب‌های مستقر به‌سمت مرز مهران هدایت می‌شوند.
نعمت‌الله نازپرورده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: زائران اربعین حسینی (ع) پشت مرزهای بسته خسروی پس از پذیرایی توسط موکب‌های مستقر به‌سمت مرز مهران هدایت و منتقل می‌شوند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قصرشیرین گفت: زائرانی که برای رفتن به راهپیمایی بزرگ اربعین مرز خسروی را انتخاب کردند هنوز به‌دلیل عدم آمادگی طرف عراقی موفق به خروج از این مرز نشده‌اند و برای جلوگیری از هدررفت وقت به مرز مهران هدایت می‌شوند.

نازپرورده با تأکید بر اینکه زائرانی که بر اساس موقعیت جغرافیایی قرار بود از مرز خسروی تردد کنند به مرز مهران مراجعه کنند عنوان کرد: مرز خسروی به‌دلیل آماده نبودن طرف عراقی برای انجام امور زائران همچنان بسته است.

وی بیان کرد: امیدواریم با همکاری طرف عراقی این مرز در اوایل هفته آینده مرز خسروی برای تردد زائران اربعین حسینی بازگشایی شود.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قصرشیرین اظهار کرد: تمامی زیرساخت‌ها و امکانات در مرز خسروی برای تردد زائران از سوی ایران فراهم شده است و برخی موکب‌ها کار پذیرایی خود را آغاز کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار