وزیر پیشنهادی علوم گفت: وظیفه خود دانستم که اعتبار و تجربه و داشتههای خود را در این مقطع حساس در خدمت دولت تدبیر و امید و جامعه فهمیم دانشگاهی قرار دهم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز در صحن علنی مجلس اظهارداشت: به عنوان معلمی کوچک از خانواده بزرگ دانشگاهی وظیفه میدانم از حسن نظر و توجه ریاست محترم جمهور برای معرفی اینجانب جهت تصدی وزارت علوم تشکر کنم.
وی ادامه داد: همچنین از یکایک شما نمایندگان محترم که در بررسی صلاحیت اینجانب را مورد لطف قرار دادهاید سپاسگزارم.
غلامی تصریح کرد: من اگر امروز با نظر و رای شما توفیق خدمت به نهاد علم، تحقیقات و فناوری کشور را بیابم در معرض آزمون دشواری قرار میگیرم.
وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: تنها عنایت خداوند و حمایت دانشگاهیان و دانشجویان عزیز و پشتیبانی همه ارکان کشور و نهادهای حاکمیت و دولت و جمعه میتواند عبور از آن را آسان کند.
وی افزود: با آگاهی از سنگینی بار این مسئولیت و انتظاراتی که بر جامعه علمی کشور وجود دارد وظیفه خود دانستم که اعتبار و تجربه و داشتههای خود را در این مقطع حساس در خدمت دولت تدبیر و امید و جامعه فهمیم دانشگاهی قرار دهم.
وی ادامه داد: پیش از من بزرگانی عهدهدار مسئولیت بودند که میراث آن رساندن نظامی علمی کشور به جایگاه قابل قبول امروز است حافظه تاریخی دانشگاهیان نام نیک این عزیزان را بویژه اساتیدی که در دولت یازدهم و در شرایط سخت این مسئولیت را برعهده داشتند همواره به خاطر داشته و خواهد داشت.
غلامی با تاکید بر اینکه خود را متعهد به قانون و اتخاذ رویکردها و راهکارهای تحول آفرین به تناسب اولویتها و مسایل پیشروی دانشگاه و جامعه میدانم خاطرنشان کرد: سرمایهای جز سادگی، صراحت و صداقت ندارم هرگز از هیچ امتیاز ویژهای برخوردار نبودهام، فرزند جهاد سازندگی، جهاد دانشگاهی و نهادهای و تشکلهای صنفی و علمی هستم.
وزیر پیشنهادی علوم بیان داشت: خدمت را از پایینترین سطوح مسئولیت آغاز کردهام و اکنون با تجربه ۱۲ سال مدیریت در یکی از دانشگاههای بزرگ کشور نامزد مسئولیت وزارت شدم. خوشحالم که افتخار نمایندگی مناطق محروم و دور از مرکز را در دولت یافتم، اما باید بگویم از دل دانشگاهی برآمدهام که نخستین تجربه ایرانی را در نظام آموزش عالی برای مساله بنیادی آموزش برمنبای نیاز به در نظام اسلامی دارد.
غلامی اضافه کرد: اندیشه تحول در دانشگاه ایرانی با دانشگاه بوعلی سینا آغاز شد و امروز طرح تاسیس دانشگاه مورد توافق کشورهای در حال توسعه جهان اسلام موسوم به گروه D۸ است در همدان شکل گرفته است.