آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۷۵۹

گلایه مردم از وزیر ارتباطات در پیاده روی اربعین

برخی زائران اربعین که از کمبود وای فای گلایه دارند، گفتند: دولت که قول داد با مذاکره همه مشکلات را حل می‌کند، چرا دست به کار نشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ واکنش مردم نسبت به اظهارات آذری جهرمی در ارتباط با ضبط مخابراتی توسط دولت این بود که دولت قول داد که مذاکره همه مشکلات را حل می‌کند، چرا در ایام اربعین نسبت به رفع مشکل اینترنت و دغدغه‌ای که خودشان قول دادند، اقدام نکردند.

بسیار از زائران امام حسین (ع) نسبت به عدم دسترسی به اینترنت با توجه به قولی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داده بود، گلایه‌مند بودند.

بر اساس اعلام رسمی و تبلیغات انجام شده مقرر شده بود که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبت به نسب دکل‌های تغذیه کننده اینترنت رایگان اقدام کنند.

پس از شروع مراسم اربعین بحث عدم اتصال به اینترنت گلایه‌های شدید زائران حرم حسینی را به دنبال داشت.

گلایه‌های مردمی با واکنش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مواجه شد، آذری جهرمی عدم برقراری وای‌فای زائران اربعین به دلیل خلف وعده عراقی‌ها عنوان کرد.

وقتی در موکب خبرگزاری فارس اظهارات آذری جهرمی را به تعدادی از مردم منتقل کردیم که رضا رحیمی یکی از مخاطبان ما گفت: این دولت که ماشاالله قول داد با دیپلماسی همه مشکلات را حل کند، خوب این موضوع را هم حل و فصل می‌کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار