این مستند ساز، برگزاری کارهای فرهنگی و هنری از قبیل: جشنواره را در ایجاد مطالبه گری از مسئولان و حرکت رو به جلو مثبت خواند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ حبیب احمد زاده مستند ساز و فیلمنامه نویس کشورمان توسعه حمل و نقل ریلی را در کاهش مصرف سوخت و آلایندههای زیست محیطی تأثیرگذار خواند و گفت: برای گسترش فرهنگ استفاده از حمل و نقل عمومی باید علاوه بر فرهنگ سازی این موضوع، سعی شود تا بر تعداد خطوط ریلی و قطارها افزوده شود و ناوگان حمل و نقل ریلی که سرمایه ملی است، گسترش پیدا کند.
وی برگزاری کارهای فرهنگی و هنری از قبیل: جشنواره را در ایجاد مطالبه گری از مسئولان و حرکت رو به جلو مثبت خواند و تأکید کرد: هنرمندان که چشم و گوش جامعه هستند با درک درست موضوع، شناخت و خلاقیت خود میتوانند با پرداختن به موضوعاتی که در آنها با کم توجهی و غفلت مسئولان روبرو هست؛ خواستههای خود را با زبان نرم از مسئولان مطالبه کنند.
فیلمنامه نویس "اتوبوس شب"، نقش قطار را در کاهش تصادفات جادهای و امنیت بالای جان مسافران، بسیار مفید خواند و گفت: نگاهی به آمارهای منتشر شده که در رسانه ملی اعلام میشود میتواند ایدههای خیلی خوبی را به فیلمساز بدهد. همین که قطار به عنوان امنترین سیستم حمل و نقلی شناخته شده و ارزانی سفر با آن و مشاهده خرده فرهنگهای مختلف، هر کدام قدرت سوژه شدن برای ساخت یک فیلم رادارند به شرطی که فیلمساز در ساخت آن کمی خلاقیت به خرج دهد.
این مستند ساز سیاستگذاری جشنواره ها، اهداف و آینده نگری آنها را در موفقیت و استمرار آنها لازم دانست و اظهار داشت: اگر جشنوارهای بر مبنا و اصول درست پایه ریزی شده باشند و ترکیبی که در رأس آنها حضور دارند افرادی کار بلد و آشنا به هنر باشند و هدفگذاری که در برگزاری جشنواره است، درست واصولی باشد و نه نمایشی، میتوان امیدوار بود که جشنواره نیز موفق شود.
گفتنی است؛ دومین جشنواره فیلم و عکس راه آهن دی ماه ۹۶ در تهران برگزار میشود و هنرمندان تا ۳۰ آذرماه فرصت دارند تا با مراجعه به سایت railway۹۰.rai.ir اقدام به ثبت نام نمایند.