عارف فرافکنی می‌کند/ مجلس برای معیشت فرهنگیان چه کرده است؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۲۹۶
نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم:

عارف فرافکنی می‌کند/ مجلس برای معیشت فرهنگیان چه کرده است؟

نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم گفت: قرار گرفتن نمایندگان در جایگاه مطالبه‌گر و منتقد، نوعی فرافکنی است که باید از آن پرهیز و شجاعانه و بدون هراس مقصر را به مردم معرفی کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دفتر جواد آرین‌منش، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم در رابطه با اظهارات محمدرضا عارف در جمع اعضای انجمن اسلامی معلمان مبنی بر تضییع حقوق فرهنگیان و عدم تکریم آنان اظهار کرد: به نظر من این‌گونه اظهارات از سوی رئیس فراکسیون و جریان سیاسی حاکم در مجلس و دولت، نوعی فرافکنی است.

وی در رابطه با اظهارنظر دیگری از وی که گسترش روزافزون آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی را به دلیل بی‌توجهی به جایگاه معلمان دانسته بود، بیان کرد: امروز با گذشت پنج سال از حاکمیت جریان اصلاحات بر دولت و غالب مجلس شورای اسلامی، آقای عارف باید در مقام پاسخگویی، ارائه کارنامه و عملکرد جریان اصلاحات ظاهر شوند و دلایل وخامت معیشت معلمان به‌ ویژه پیشکسوتان رنج‌ کشیده آموزش‌وپرورش قرار بگیرند.

نماینده پیشین مردم مشهد در مجلس توضیح داد: کیست که در زمینه ضرورت و اهمیت فرهنگ، آموزش‌وپرورش و جایگاه تعلیم و تربیت در توسعه کشور تردید داشته باشد، اما امروز باید جریان سیاسی حاکم در مجلس توضیح دهد که چرا هر روز معلمان و بازنشستگان فقیرتر می‌شوند؟

وی افزود: مجلس شورای اسلامی چه اقدامی برای تأمین معیشت معلمان انجام داده؟ چرا صدای فریاد و شعارهای معلمان از دیوار مجلس عبور نمی‌کند؟ چرا قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص هماهنگی حقوق اجرا نمی‌شود، مگر وظیفه اصلی مجلس نظارت بر اجرای قوانین نیست؟

آرین‌منش متذکر شد: اگر منابع و درآمدهای کشور در جایی هزینه می‌شود که نباید بشود، چه کسی و کدام نهاد باید فریاد بزند و مانع شود؟ سؤالات و اشکالاتی از این‌ دست مواردی است که جریان سیاسی حاکم در مجلس باید پاسخگو باشد.

وی خاطرنشان کرد: قرار گرفتن نمایندگان در جایگاه مطالبه‌گر و منتقد، نوعی فرافکنی است که باید از آن پرهیز و شجاعانه و بدون هراس مقصر را به مردم معرفی کرد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۳
ای بابا اینا انتظار دارن با این حقوق متاهل بشیم.خونه بسازیم.ماشین بخریم.بچه دانشگاه بفرستیم.جهیزیه دخترمون را بگیریم.و...‌‌‌‌ به خدا اکثر معلما شغل دوم و سوم دارن. از درد مجبوری و مشکلات. خسته باید بریم سر کلاس.. چنین آموزش و پرورشی به درد آینده کشور نمیخوره..آن را دریابید. که ضرر خواهید کرد.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۴
معلمها نباشند جامعه خیلی خوب میشود چرا حقوق خوب بگیرند اگرمهم بو دند تا حالا رسیدگی میشد من معلم هستم اول ماه قرضهایم را میدهم ۲۰۰هزارتومان برای من میماند یارانه ندارم فقط آرزوی مرگ دارم
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۳
درود بر شرافت
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۲
سلام همکار عزیز....خوش به حال ت که شغل دوم و سوم داری.....
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار