رئيس دفتر فعاليتهای قرآنی دانشگاه قم گفت: نگاه ميانرشتهاي به قرآن، مفاهيم و آيات را در نظر دانشجويان موثرتر و كاربرديتر خواهد كرد و دانشگاه قم نيز در اين راستا برپايي نشستهايي را در دستور كار خود داده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست مديران و كارشناسان قرآنی دانشگاههای استان قم با حضور حجتالاسلام اسماعیل پوررضا، رئيس نهاد رهبري در دانشگاه قم، محمدعلي اسدتاش رئيس دفتر فعاليت هاي قرآني دانشگاه قم، طلعت حسني بافراني عضو هيئت علمي دانشكده الهيات دانشگاه قم و جمعي از مديران و كارشناسان قرآني دانشگاه ها برگزار شد.
محمدعلي اسدتاش، رئيس دفتر فعاليت هاي قرآني دانشگاه قم در سخناني بر لزوم هم افزايي بيشتر فعاليت هاي قرآني دانشگاه ها و آشنايي بيشتر آنان با يكديگر تاكيد كرد.
اسدتاش در ادامه صحبت خواستار ايجاد دبيرخانه شوراي كارشناسان قرآني دانشگاه هاي قم و بررسي موضوع در اين شورا شد و افزود: برپايي كرسي تلاوت قرآن، حفظ و تدبر در روزهاي چهارشنبه هر هفته با استفاده از دانشجويان از جمله برنامههای قرآنی صورت گرفته در دانشگاه قم است.
رئيس دفتر فعاليت هاي قرآني دانشگاه قم بيان كرد: اجراي طرح واژههاي آسماني با استفاده از هزار و ۷۰۰ جلد كتاب مربوطه در شش مرحله و با حضور بيش از دو هزار استاد و دانشجو از ديگر كارهاي انجام شده است.
وی ادامه داد: نگاه ميانرشتهاي به قرآن كريم، مفاهيم و آيات قرآن را در نظر دانشجويان موثرتر و كاربرديتر خواهد كرد و دانشگاه قم نيز در اين راستا برپايي نشستهايي را در دستور كار خود داده است كه از جمله ميتوان به نشست علمي قرآن و نجوم، قرآن در رياضي و يا رياضي در قرآن و ادبيات در قرآن و قرآن در ادبيات اشاره كرد.
طلعت حسني بافراني عضو هيئت علمي دانشكده الهيات دانشگاه قم با اشاره به ساير فعاليتهای صورت گرفته بيان كرد: تاكنون ۴۰ دوره تكميلي تربيت معلم قرآن و ۳۸ دوره مقدماتي از سوي اين دانشگاه براي دانشجويان، استادان و كارمندان برگزار شده است.
حسنی بافرانی اظهار کرد: برپايي مسابقات سالانه قرآن و عترت طراحي شده توسط وزارت علوم و برپايي مسابقات تفسير قرآن، حفظ، واژههاي آسماني، برپايي كلاسهاي آموزشي قرآن از ديگر برنامههاي اين دانشگاه محسوب ميشود.
عضو هيئت علمي دانشكده الهيات دانشگاه قم با اشاره به گذراندن يك واحد درس قرائت قرآن جزء دروس اجباري دانشجويان به عنوان شرط فارغالتحصيلي آنان گفت: كارگاه تصحيح قرائت نماز براي دانشجويان، كرسي تدبر در قرآن، برپايي نشستهاي علمي با حضور استادان قرآني و بررسي موضوعاتي مانند اوصاف بهشتيان، اعجاز تاثيرگذاري قرآن و ... از ديگر برنامههاي انجام شده است.
وي برگزاري صبحگاه قرآني ويژه نيروهاي خدماتي دانشگاه را از ديگر كارها برشمرد و تصريح كرد: همايش ساعتي با كلام رباني از ديگر برنامههاي اين دانشگاه است كه ۲۰ آذرماه با حضور رحيم خاكي از قاريان بينالمللي برگزار خواهد شد.