جشنواره ملي جوان ايراني جنبه شعاري ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۰۲۵
وزير ارشاد:

جشنواره ملي جوان ايراني جنبه شعاري ندارد

وزير ارشاد با بيان اينكه جشنواره ملي جوان ايراني فعاليتي مثبت براي جوانان است و جنبه شعاري ندارد، گفت: يكي از راهكارهاي موثر براي تشويق جوانان به فعاليت‌هاي فرهنگي سالم، برگزاري جشنواره‌هايي نظير جشنواره ملي جوان ايراني است.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، سيدمحمد حسيني در گفت‌وگو با ستاد خبري جشنواره ملي جوان ايراني اظهار داشت: اين جشنواره فرصت بسيار مناسبي براي كشف استعدادهاي نهفته جوانان است كه توانمندي‌هاي آن‌ها در عرصه‌هاي مختلف مورد تشويق و تكريم قرار مي‌گيرد و از سوي ديگر اين امر باعث رشد و پويايي جوانان در عرصه‌هاي مختلف علمي، هنري و فرهنگي مي‌شود.

وي در ادامه با انتقاد از كساني كه اين جشنواره را شعاري تلقي كرده‌اند، گفت: اين جشنواره فعاليتي مثبت براي جوانان است و جنبه شعاري ندارد و از سوي ديگر با همكاري دستگاه نظارتي مانند وزارت ارشاد و ديگر نهادهاي دولتي برگزار مي شود؛ اين جشنواره براي نخستين بار است كه در كشور ما براي جوانان برگزار مي‌شود، بنابراين ممكن است در حين اجرا دچار كاستي‌هايي باشد.

حسيني با بيان اينكه در كشور ما كمبود فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري احساس مي‌شود، ادامه داد: در حال حاضر جوانان بيشترين گروه سني جامعه ما را تشكيل مي‌دهند و اين نيازمند برگزاري جشنواره‌اي با نام و هويت جوانان است.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه پيشنهاد داد كه مديران جشنواره ملي جوان ايراني بخشي از امور اين جشنواره را به جوانان محول كنند تا آن‌ها بتوانند خلاقيت‌ها و استعدادهاي خود را در آن بروز دهند.

وي اهداي نشان ملي به جوانان برتر را گامي موثر براي ارتقاي اعتماد به نفس و خودباوري جوانان برگزيده جشنواره ملي جوان ايراني دانست كه در پايان جشنواره به دست رئيس جمهور به 14 جوان شايسته و برتر اعطا مي‌شود./انتهاي ‍پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار