کد خبر:۶۵۰۵۵
جشنواره فرش در دانشگاه آزاد درهشهر برگزار ميشود
معاون پژوهشي دانشگاه ايلام گفت: جشنواره فرش اواخر ارديبهشت ماه با مشاركت اتاق بازرگاني استان ايلام و دانشگاه ايلام در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي شهرستان دره شهر برگزار ميشود.
دكتر پوراشرف در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ايلام، اظهار داشت: در اين جشنواره از مسئولان كشوري دعوت شده است تا از نزديك در جريان مسائل و مشكلات صنعت فرش ايلام قرار گيرند.
وي هدف از برگزاري اين جشنواره را معضل شناسي با توجه به وضعيت موجود و تدوين برنامه بهتر براي معرفي فرش ايلام به بازارهاي جهاني برشمرد و گفت: استان ايلام در زمينه صنعت فرش جزو سه استان برتر كشور است لذا شناسايي نقاط ضعف و قوت فرش ايلام و موانع سر راه دستاندركاران فرش بايد مورد بررسي قرار گيرد.
پوراشرف يادآور شد: برگزاري نمايشگاه و فروشگاه فرش از ديگر برنامههاي پيش بيني شده در حاشيه اين جشنواره است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰