کد خبر:۶۵۰۶۳۳
نماینده مردم اصفهان در مجلس:

قانون حمایت از معلولان به‌روزرسانی می‌شود

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: سهمیه استخدامی معلولان که از گذشته در قانون بوده اجرا نمی‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا فولادگر با اشاره به اهمیت حمایت از معلولان اظهار داشت: طرحی در کمیسیون اجتماعی مجلس است تا قانون حمایت از معلولان به‌روزرسانی شود.

وی افزود: مشابه آنچه در خصوص ایثارگران اتفاق افتاد که پس از چند اصلاح قانون نهایی تدوین شد برای معلولان نیز انجام می‌شود، تمامی احکام حمایتی به صورت یک قانون در آمده و در برنامه گنجانده می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه معلولیت در ایران مانند همه کشور‌ها وجود دارد، تصریح کرد: باید امکانات شهری معلولان متناسب با شرایطشان در همه مکان‌ها مهیا باشد.

وی تأکید کرد: این وظیفه حکومتی است و نمی‌توان آن را به بخش خصوصی سپرد یا به تشکل‌های مردم‌نهاد محدود کرد؛ وزارت تعاون، بهزیستی و شهرداری‌ها وظیفه دارند تا تدابیر لازم برای حضور اجتماعی معلولان را بیندیشند.

فولادگر در پایان خاطرنشان کرد: سهمیه استخدامی معلولان که از گذشته در قانون بوده اجرا نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار