دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در مراسم افتتاحیه کنفرانس وحدت اسلامی با بیان این که امروز مرحله تهاجم بدون دفاع دشمنان به کشورهای اسلامی پایان یافته است، گفت: این کنفرانس راه را برای تحقق و پویایی تمدن بزرگ و نوین اسلامی هموار سازد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله محسن اراکی صبح امروز سه شنبه ۱۴ آذر ماه در مراسم افتتاحیه سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی که با حضور علما و اندیشمندان مسلمان در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی طی سخنانی ضمن تبریک ایام هفته وحدت، ولادت نبی مکرم اسلام و امام صادق (ع)، بیان داشت: این همایش بزرگ چند پیام اصلی و مهم دارد. اول این که جامعه اسلامی با یدواحده، زبان و هدف واحد در برابر هجوم فرهنگ استکباری، تمدن الحادی و مادی غرب، تهدید و هجوم نظامی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دشمنان، یکپارچه و یکدست و در صف واحد بایستد.
وی افزود: پیام دوم این است که امروز از طریق این گردهمایی اعلام میکنیم که مرحله تهاجم بدون دفاع دشمنان به کشورهای اسلامی پایان یافته و اکنون مرحله جدید خیزش کشورهای اسلامی در قلب جهان اسلام آغاز شده است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به ایستادگی، مقاومت و پیروزی ملتهای عراق و سوریه و لبنان در برابر توطئههای دشمنان و شکست گروههای افراطی همچون داعش، اظهار داشت: همه جهان شاهد بود که چگونه این ملتها با ایستادگی و یکپارچگی و با کمک ایران و برخی کشورهای دوست توانستند در برابر هجوم استکبار جهانی به سرکردگی داعش پیروز شوند و این نشان میدهد در جهان اسلام مرحله یکپارچگی ملل اسلامی در برابر تهاجم همه سویه استکبار آغاز شده است.
آیت الله اراکی تاکید کرد: امروز نیاز داریم بازسازی تمدن نوین اسلامی را آغاز کنیم و شکست داعش تنها شکست یک گروه نبود بلکه شکست جهان استکبار در برابر جبهه مقاومت و امت اسلامی بود که این گروهکها را برای مقابله با اسلام ناب بسیج کرده بودند.
وی با بیان این که امروز باید عملیات پی ریزی برای تمدن نوین اسلامی را آغاز کنیم، گفت: انتظار داریم علما، پیشنهادات خود را در زمینه اصل و اساس تمدن نوین، راهکارهای پیاده سازی و تحقق این تمدن و همچنین قرار دادن اراده جامعه اسلامی برای برپایی آن و عرضه به جهان تلاش کنند که این کار جز با بازگشت به آن هویت محمدی (ص) امکان پذیر نیس.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: این اجلاس باید راه را برای پویایی تمدن بزرگ نوین اسلامی هموار سازد و جهان اسلام با این همه امکانات، منابع انرژی، نیروی انسانی و موقعیتهای استراتژیک بی نظیر میتواند تمدن نوین اسلامی را پی ریزی و محقق کند و باید راه را آغاز کنیم.
آیت الله اراکی در پایان پیشنهاد داد: یک کمیته اجرایی برای پیگیری پیشنهادات و نظرات مطرح شده در این کنفرانس ایجاد گردد تا به صورت مستمر و مرحلهای نسبت به پیگیری و ایجاد وحدت و زمینه سازی برای تبیین تمدن نوین اسلامی اقدام کند.