آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۲۹۸۹
نماینده مردم اندیمشک:

خوزستان با کمبود ۱۰ هزار معلم مواجه است

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی از وجود کمبود ۱۰ هزار معلم در بدنه آموزش‌وپرورش استان خوزستان خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ فریدون حسنوند عصر امروز در مراسم افتتاح پروژه‌های آموزشی در شهرستان اندیمشک با حضور وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: آن کسی که در آموزش‌وپرورش فعالیت می‌کند را به عنوان تربیت‌کننده مدیران و آینده‌سازان این مرزوبوم می‌دانیم. آموزش‌وپرورش ریشه در فرهنگ یک کشور با تمدن چند هزار ساله دارد.

وی با اشاره به نفت، نخیلات، پتروشیمی، نیروی انسانی، گاز، کشاورزی و آب به‌عنوان ظرفیت‌های عظیم خوزستان افزود: خوزستان همیشه در کنار ایران، اسلام، قرآن و ولایت بوده، ولی امروز خوزستان پس از هشت سال جنگ تحمیل شده دشمن بر ایران، زیرساخت‌های خود را از دست داده است.

حسنوند با اشاره به اینکه جنگ هزاران لطمه و خسارت در بُعد مادی و معنوی به خوزستان داشته تصریح کرد: بالاترین آمار خروج معلمان و فرار مغز‌ها در استان خوزستان داریم، چون کمبود امکانات، نامهربانی‌ها، آب‌وهوای نامناسب و مشکلات دیگر طی چند دهه اخیر به مردم این استان تحمیل شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تلاش شبانه‌روزی و پیگیری مسئولان قابل ستایش است، ولی اگر مشوق‌هایی برای ماندگاری مردم در خوزستان تعیین نشود آن وقت شاهد مهاجرت مردم از سرزمین مادری خود خواهیم بود.

حسنوند تصریح کرد: آموزش‌وپرورش خوزستان ۱۰ هزار نیرو کم دارد و با این وضعیت چگونه می‌توان از مدیرکل تقاضا داشت که در حوزه‌های مختلف از جمله کنکور در رتبه‌های بالای جدول کشور قرار بگیرد.

وی با درخواست جذب پنج هزار معلم برای خوزستان به عنوان هدیه وزیر به این استان گفت: پلاکاردهای در دست فرهنگیان این شهرستان اعتراض نیست بلکه حرف فرهنگیانی است که بیش از ۳۰ سال خاک گچ خوردند تا سیاهی تخته به سفیدی دل و آموزش علم به دانش آموزان تبدیل شود.

حسنوند خطاب به وزیر گفت: خوزستان را دریابید؛ ما هم در کنار شما هستیم و با این همراهی می‌توانید گام‌های بزرگ برای این استان بردارید؛ خوزستان هزاران اولین داشته و نباید بگذاریم به ویرانی تبدیل شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار