آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۰۹۲

ترامپ: پاکستان از تلاش برای ایجاد ناامنی در افغانستان دست بردارد

رئیس جمهور آمریکا در اعلام استراتژی جدید امنیت ملی این کشور از پاکستان خواست تا از تلاش برای ناامنی در افغانستان دست بردارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری «لایو مینت»، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ضمن رونمایی از استراتژی امنیت ملی جدید این کشور، از پاکستان خواست تا از ایجاد بی‌ثباتی در افغانستان صرف نظر کند و اقدامات قاطعانه‌ای را علیه گروه‌های تروریستی در خاک خود انجام دهد.

وی تصریح کرد: در حالی که واشنگتن خواستار ادامه همکاری با اسلام‌آباد است با این حال پاکستان باید اقدامات قاطعانه‌ای را علیه گروه‌های تروریستی انجام دهد.

ترامپ که اخیرا با پرداخت مشروط کمک ۷۰۰ میلیون دلاری به پاکستان موافقت کرده بود در رونمایی از استراتژی امنیت ملی این کشور گفت: ما هر سال مقدار هنگفتی را به پاکستان پرداخت می‌کنیم و آن‌ها باید برای مبارزه با تروریسم به ما کمک کنند.

گفتنی است که پاکستان پس از حمله ۱۱ سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان بیش از ۳۳ میلیارد دلار از این کشور کمک مالی دریافت کرده است.

ترامپ افزود: ما پاکستان را برای تشدید اقدام علیه تروریسم تحت فشار قرار خواهیم داد، زیرا با کشوری که نظامیان شریکش را هدف قرار دهد همکاری نخواهیم کرد.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه گفت: واشنگتن به حمایت از افغانستان برای تحقق صلح و امنیت در منطقه ادامه خواهد داد.

وی افزود آمریکا به حضور در افغانستان ادامه خواهد داد تا با افزایش مشروعیت دولت این کشور گروه‌های افراط‌گرا و خشونت طلب نیز تضعیف شوند.

پس از اعلام استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا توسط ترامپ، دولت افغانستان نیز با انتشار بیانیه‌ای از موضع‌گیری ترامپ استقبال کرد.

در این بیانیه آمده است که این استراتژی با هدف تقویت صلح و ثبات در منطقه از طریق راه‌های دیپلماتیک ایجاد شده است.

این استراتژی همچنین از کشورهای عضو سازمان ناتو می‌خواهد تا بودجه نظامی خود را تا سال ۲۰۲۴ به دو درصد تولید ناخالص داخلی این کشور‌ها افزایش دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار