تظاهراتکنندگان خشمگین در منطقه کردستان عراق امروز نیز برای سومین روز متوالی با آتش زدن مقرهای احزاب مختلف، به اعتراضات خود ادامه دادند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، تظاهراتها و اعتراضات ضد دولتی در منطقه کردستان، امروز (چهارشنبه) برای سومین روز متوالی ادامه یافت و به گفته شاهدان عینی در شهرستان «رانیة»، در شرق استان «سلیمانیه»، اعلام کردند که این تظاهراتها همچنان ادامه دارند و تظاهراتکنندگان به مقرهای احزاب کردی نظیر گوران و جنبش اسلامی کردستان و جماعت اسلامی حمله کردند.
«یاسین عبدالله» از فعالان مدنی در منطقه کردستان در گفتوگو با «السومریة نیوز»، اظهار داشت که پس از حمله تظاهراتکنندگان به مقرهای این احزاب، مقامات مسئول در این احزاب نیز، پرچمهای خود را پایین آوردند و مقرها را به طور مسالمتآمیز و در احترام به معترضان، به آنها تسلیم کردند. تظاهرات کنندگان در ادامه خواستار تخلیه شهر از نیروهای امنیتی و تحویل عناصری که موجب کشته شدن شماری از شهروندان کُرد شدهاند، شدند.
وی افزود: معترضان به تظاهراتهای خود تا سقوط دولت منطقه کردستان ادامه خواهند داد.
شهر رانیه، دیروز شاهد درگیری تظاهراتکنندگان و نیروهای امنیتی بود که طی آن ۵ معترض کشته و بیش از ۸۰ نفر زخمی شدند.
از سوی دیگر یک منبع آگاه به پایگاه خبری «الغد پرس» اعلام کرد که معترضان، پس از تخلیه مقر حزب سوسیالیست کردستان در رانیة، آن را آتش زدند.
از سوی دیگر پایگاه خبری «بغداد نیوز» به نقل از یک منبع آگاه نوشت که افراد مسلح ناشناس، صبح امروز، مقر پلیس «بازیان» در جنوب استان سلیمانیه را به آتش کشیدند.
امروز در شهرستان «کویسنجق» واقع در استان اربیل نیز، معترضان به سیاست دولت منطقه کردستان، برای سومین روز متوالی تظاهرات کردند و به زبانهای مختلف کردی، عربی و انگلیسی شعار دادند و خواستار پرداخت حقوقهای معوقه و استعفای دولت شدند و سپس وارد مقر جنبش التغییر شدند.
اغلب شهرهای منطقه کردستان، از صبح روز دوشنبه، شاهد تظاهراتهای گسترده مردمی است و ساکنان این منطقه خواستار بهبود سطح معیشتی و پرداخت حقوق معوقه هستند.
بنا بر این گزارش، صدها نفر از شهروندان سلیمانیه و اربیل، در اعتراض به تاخیر در پرداخت حقوقها و نظام حقوقی نیروهای پیشمرگه تظاهرات کردند و خواستار اصلاح نظامی سیاسی در منطقه کردستان و بهبود سطح معیشتی شهروندان این منطقه شدند. تظاهراتکنندگان در مرکز شهر سلیمانیه خواستار سرنگونی دولت کنونی منطقه کردستان شدند و از «حیدر العبادی» نخستوزیر و پارلمان عراق خواستند تا مداخله کنند. آنها همچنین از نیروهای پیشمرگه و آسایش خواستند تا به صفوف معترضان بپیوندند. در برخی از مناطق، معترضان به ساختمانهای احزاب مختلف کُردی حمله کردند و آنها را به آتش کشیدند.