دانشجویان علوم پزشکی بیرجند با مسئولین وزارت بهداشت اتمام حجت کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۷۴۷
به دنبال برکناری معاون فرهنگی؛

دانشجویان علوم پزشکی بیرجند با مسئولین وزارت بهداشت اتمام حجت کردند

تشکل‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در بیانیه‌ای نسبت به تصمیم وزارت بهداشت در خصوص برکناری معاونت فرهنگی این دانشگاه، با مسئولین وزارت اتمام حجت کردند.
دانشجویان علوم پزشکی بیرجند با مسئولین وزارت بهداشت اتمام حجت کردند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان، کانون‌ها و تشکل‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در بیانیه‌ای نسبت به برکناری معاون فرهنگی این دانشگاه با مسئولین وزارت بهداشت اتمام حجت کردند.
 
در متن این بیانیه آمده است:
اخیرا شاهد اقداماتی از سوی مسئولین وزارت بهداشت بوده‌ایم که نه در شان دانشجو و نه در شان فضای دانشگاه است.
علیرغم اعلام مخالفت صریح اکثریت دانشجویان، کانون‌ها و تشکل‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با برکناری دستجردی، معاون فرهنگی دانشجویی این دانشگاه که حقیقتا چون پدری دلسوز برای رفع مشکلات دانشجویان فراتر از وظیفه خود تلاش می‌کرد؛ باز شاهد این هستیم که بدون ذره‌ای توجه به مخالفت‌ها این تغییر نامتعارف را به دانشگاه و دانشجویان تحمیل کرده اند. گویا آقایان می‌خواهند رکن اساسی در معاونت فرهنگی دانشجویی که همان دانشجو است را نادیده بگیرند.

ما دانشجویان این گونه رفتارهای دیکتاتورگونه و اقتدارگرایانه را مجددا محکوم کرده و به مسئولین دانشگاهی و وزارتخانه‌ای اعلام می‌کنیم به نشانه اعتراض کلیه فعالیت‌های فرهنگی دفاتر و مجامع فرهنگی ذیل در دانشگاه تا جلب رضایت عموم دانشجویان تعلیق می‌گردد.
پیگیری این مطالبه به حق تا حصول نتیجه با جدیت و قوت ادامه خواهد داشت.

جامعه_اسلامی_دانشجویان
بسیج دانشجویی
جهاد دانشگاهی
دبیرخانه جشنواره فرهنگی
کانون قرآن و عترت
شورای صنفی
کانون اخلاق حرفه‌ای
کانون بچه‌های آسمان
کانون مهدویت
کانون هلال احمر
هیئت دانشگاه
گروه‌های جهادی دانشگاه
پربازدیدترین آخرین اخبار