کد خبر:۶۵۵۴۶۶

بودجه نویسی در ایران؛ سنتی و بدون هدف

عضو هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني ايران گفت: متاسفانه بودجه نويسي در کشور بصورت سنتي و بدون هدف گذاري است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ محسن حاجی بابا با اشاره به این که در چهار ساله گذشته بیشتر بودجه‌ها معطوف به سیاهه نویسی و روزمرگی بوده است، افزود: این روزمرگی نه تنها وضع موجود را حفظ نکرده بلکه سال به سال وضع اقتصادی کشور بد و بدتر شده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه در بودجه نویسی کشور، هدف مشخصی دنبال نمی‌شود بلکه هدف تنها تامین هزینه دستگاه‌های اجرایی کشور بدون توجه به منابع درآمدی دولت است.

عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران افزود: در حال حاضر منابع درآمدی با سرفصل هزینه‌ها در بودجه سالانه همخوانی ندارد و از طرفی اراده‌ای برای کاهش هزینه‌های جاری دولت در کشوربه چشم نمی‌خورد.

حاجی بابا با بیان اینکه رفع بحران‌های اصلی باید در اولویت بودجه ریزی کشور قرار گیرد، افزود: کمبود منابع آبی یک بحران فراگیر است و باید دستگاه‌های ذیربط طوری برنامه ریزی کنند که مشکل بحران آب کشور کاهش پیدا کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ معیار و اندازه‌ای برای اصلاح بودجه در کشور وجود ندارد، ادامه داد: هدف گذاری خاصی در جهت اصلاحات اقتصادی در بودجه ریزی مملکت مشاهده نمی‌شود و دولت و مجلس، هر دو در این قضیه مقصر هستند.
حاجی بابا گفت: هنوز هیچ اراده و همتی برای اصلاحات اقتصادی و کاهش هزینه‌های دولت در نظام بودجه ریزی کشور وجود ندارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار