دوران زندگی امام حسن عسکری (ع) سراسر خفقان بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۸۳۲
معاون نهاد رهبری در دانشگاه اراک:

دوران زندگی امام حسن عسکری (ع) سراسر خفقان بود

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک گفت: دوران زندگی امام حسن عسکری (ع) سراسر خفقان بود، چرا که بیشتر طول عمر خویش را در زندان به سر بردند و نتوانستند آزادانه با مردم ارتباط بگیرند.
دوران زندگی امام حسن عسکری (ع) سراسر خفقان بود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد گل‌محمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک و استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به زندگانی امام حسن عسکری (ع)  گفت: دوران زندگی این امام بزرگوار سراسر خفقان بود، چرا که بیشتر طول عمر خویش را در پادگان نظامی و زندان به سر بردند و نتوانستند آزادانه و به شکل مطلوب با مردم ارتباط بگیرند.

گل‌محمدی افزود: خلیفه عباسی به‌ شدت از قدرت و نفوذ امام عسکری به‌ عنوان راهنما و پیشوا در بین مردم واهمه داشت و به همین دلیل ایشان را تحت نظر داشت.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک فعالیت‌های فرهنگی توسط امام عسکری (ع) را قابل توجه برشمرد و گفت: با وجود خفقان شدید، اقدامات عقیدتی و فرهنگی در زمان امام حسن عسکری (ع) محسوس و قابل توجه بود. از مهم‌ترین اقدامات ایشان ایجاد شبکه وکالت و گسترش ارتباط میان امام و شیعیان را می‌توان نام برد.

وی ادامه داد: سازمان وکالت که با هدف جمع‌آوری و تحویل وجوه و حقوق شرعی، نظیر خمس، زکات، و هدایای شیعیان به ائمه تأسیس شده بود در کنار این مهم به انجام سایر وظایف به عنوان نماینده و وکیل امام مشغول بود که از جمله می‌توان به نقش علمی و دینی و تحویل نامه‌های حاوی سؤالات شرعی و درخواست‌های شیعیان از امامان (ع) و از همه مهم‌تر نقش ارشادی در معرفی امام معصوم (ع) پس از رحلت امام پیشین اشاره کرد.

گل محمدی با اشاره به اینکه اقدامات امام حسن عسکری (ع) نمونه بارز و بدون نقص در کار تشکیلاتی است، افزود: تمامی معصومین به ویژه امام حسن عسکری (ع) در شرایط سخت و فضای غبارآلود اقدامات خود را از تربیت شاگرد تا تبیین مسائل دینی، از مبارزه با حکومت‌های نامشروع تا تألیف کتب مختلف بر اساس کار تشکیلاتی انجام می‌دادند.

معاونت نهاد رهبری دانشگاه اراک در پایان به مظلومیت و غربت امام عسکری (ع) در بین شیعیان اشاره کرد و گفت: در زمینه معرفی اهل‌بیت (ع) کمتر اقداماتی صورت گرفته است. منابع ما در معرفی امامان به ویژه امام حسن عسکری (ع) بسیار محدود است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امام را باید شناخت، با شناخت امام ارتباط ایجاد می‌شود و درنتیجه‌ی ارتباط مودت و محبت شکوفا می‌شود و همین محبت، گره‌گشای دنیا و آخرت ماست.
پربازدیدترین آخرین اخبار