به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مصطفی باقرزاده در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با موضوع «طرح و رفع شبهات و تحلیل فتنه 88 » که در دانشکده پرستاری و مامایی مشهد برگزار شد گفت: صفین به حدی ماجرای پیچیده ای بود که افرادی که نزدیک پیامبر(ص) بودند به جنگی که یک طرفش امام علی(ع) بود شک کردند، در این فتنه هزاران مفسر و حافظ قرآن از زیر تیغ امام علی(ع) رد میشوند.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی برگرفته شده از قرآن است و از سال 57 تا اکنون انواع فتنهها از جنس آزمایش اتفاق افتاده است و همواره خط فتنه ها پشت سر هم اتفاق می افتد و مردم ما تا کنون از فتنههای سنگینی عبور کردهاند به طوری که خط فتنهها بعد از جنگ تحمیلی بسیار سخت تر و پیچیده تر میشود.
این فعال سیاسی بیان کرد: با توجه به سخن امام خمینی(ره) هدف انقلاب این است که چگونه میخواهیم اصول محکم فقه را در عمل فرد و جامعه اجرا کنیم، تربیت در موضوعات علمی بر پایه اصول محکم فقه بسیار مهم است یعنی اگر سیاستمدار ما بر پایه فقه تربیت شود همیشه محکم عمل می کند و زیر بار ظلم نمی رود.
وی تاکید کرد: امام خمینی(ره) همواره با لیبرال مبارزه می کردند و از ماجرای جنگ تحمیلی تا اکنون اصل بنیاد فتنه تفکراتی پایه ریزی میکند که زیر بنای لیبرالیستی دارد و همواره در مقابل اسلام حقیقی، لیبرال وجود دارد و امکان ندارد لیبرال اسلام حقیقی را قبول کند.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: بعد از جنگ جهانی دوم کشورهای برنده جنگ به این نتیجه رسیدند که باید یک مدیریت جهانی ایجاد کنند و تصمیم گرفتند این مدیریت جهانی را در 17کشور از جمله ایران امتحان نمایند و این برنامه جواب داد و هشت سند برای این برنامه تنظیم گردید و اولین برنامه توسعه ایران بعد از جنگ تحمیلی با چهارمین برنامه توسعه ایران همزمان شد.
وی ادامه داد: در کتاب برنامه چهارم توسعه کشورهای دنیا را برپایه نظم جهانی به چهار قسمت تقسیم کردند، اول ایالت متحده امریکا که ایجاد کننده نظم جهانی است، دوم، کشورهای ابرقدرت که بر روی نظم جهانی موثر است مانند چین، سوم، کشورهایی که بر روی نظم جهانی نه تاثیر گذارند و نه تاثیر پذیر و چهارم کشورهایی که فقط از نظم جهانی تاثیر پذیرند مانند ایران و از این نتیجه گرفتند که ایران برپایه نظم جهانی اداره شود که این کتاب در دوره دوم اصلاحات نوشته شد.
باقرزاده با بیان این که مراحل نظام سازی براساس دکترین مقام معظم رهبری عبارت اند از انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن سازی اسلامی، افزود: با تاسیس انقلاب اسلامی رابطه ما با آمریکا کاملا قطع شد و ما گفتیم تا شاه را تحویل ندهید با شما مذاکره نمیکنیم.
وی ادامه داد: در مرحله نظام سازی معارض گفته می شود که ما باید با امریکا که برقرار کننده نظم جهانی است رابطه همه جانبه داشته باشیم در غیر این صورت از بین می رویم و یکی دیگر از مراحل نظام سازی معارض ادغام در عرصه بین المللی یعنی اجرای سند های 2030 و 2050 می باشد که این فتنه نظام سازی معارض خیلی بزرگتر است.
باقرزاده با اشاره به این که دولت اصلاحات توانست 26 حزب ایجاد کند که این 26 حزب توسط هفت حزب که موسوم به جی هفت بودند اداره می شد تصریح کرد: اولین اقدام جی هفت قتل های زنجیره ای بود که می خواستند این قتل ها را به رهبری نسبت دهند و بعد از این اتفاق بحث قانون مطبوعات امد که مطبوعات به یک ولنگاری وحشتناک دچار شده بودند و بعد از بستن روزنامه سلام واکنشهایی در دانشگاه اتفاق افتاد که منجر به حوادث کوی دانشگاه گردید.
وی افزود: مجلسم ششم تحصن کردند و به صراحت میگفتند که باید رهبری کنار رود و بعضی از همین افراد می گفتند باید در افغانستان با امریکا مذاکره کنیم و بعد از این ماجراها جریان جی هفت یک فهرستی تحت عنوان یاران رئیس دولت اصلاحات برای نمایندگی مجلس داد که هیچکدام از این افراد رای نیاوردند و وقتی فهمیدند که جی هفت جواب نمی دهند سناریوی پدر معنوی را مطرح کردند که موسوی خویینی ها رهبری را قبول کرد در واقع آقای موسوی خویینی ها در ماجرای فتنه 78و 88 رهبری فتنه را بر عهده داشت.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به این که خویینیها تصمیم داشت حاکمیت را به زیر بکشد ،گفت: در جلسات ویژه ای که سران فتنه خویینی ها داشتند چندین سناریو برای انتخابات 88 مطرح کردند که در اولین سناریو مجری آن مرحوم هاشمی رفسنجانی بود که هاشمی را به سمت رهبری فرستادند که به رهبری بگوید نه احمدی نژاد و نه خاتمی.
وی ادامه داد: دومین سناریوی آنها پروژه خاتمی آری و احمدی نژاد نه بود که این سناریو هم با شکست مواجه شد و سناریو سوم آمدن میرحسین موسوی بود و سناریوی آخر سناریوی تقلب در انتخابات بود که یک و نیم ماه قبل از آن مطرح شد.
باقرزاده گفت: فتنه گران انتخابات 88 را بسیار احساسی کرده بودند و در نهایت روز انتخابات میر حسین موسوی در کنفرانس خبری اعلام کرد که پیروز انتخابات است و در سی ام خرداد بزرگترین تجمع اعتراض آمیز اتفاق افتاد که در نهایت پایگاه مقداد بسیج را آتش زدند. یکی از سناریوهای فتنه 88 پروژه کشته بازی بود که موسوی در مراسم ختم کسی که زنده بود شرکت کرد!
وی افزود: در فتنه 88 به تدریج که زمان می گذشت از میزان افراد وسط خیابان کم می شد ولی جنس تظاهرات تغییر کرد و تمام سلطنت طلبان وسط میدان آمدند.
باقرزاده با اشاره به این که پول بسیار زیادی به اراذل و اوباش برای شورش داده می شد تصریح کرد:در روز عاشورا اتفاقی متفاوت رقم خورد و فتنه گران در ابتدا ایستگاههای صلواتی را اتش زدند که با واکنش مردم مواجه شدند.
این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: فتنه همواره ادامه دار است و تمام نخواهد شد برای مقابله با فتنه ما در ابتدا باید دشمن را بشناسیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در فتنه 88 بسیاری از سرمایه ها به دلیل از بین رفتن امنیت از کشور خارج شد و ما باید در خصوص فتنه بیشتر مطالعه کنیم تا بفهمیم چه افرادی کف میدان بودند.