آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۵۴۵

حامیان اغتشاشگران را به جشنواره فجر راه ندهید!

یک فعال فرهنگی و رسانه‌ای خواستار بایکوت سینماگران حامی آشوب‌های اخیر کشورمان در جشنواره فیلم فجر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ امیرحسین جوانشیر، منتقد سینما بیان کرد: در هفته‌ای که گذشت در عین ناباوری و تأسف شاهد اعلام مواضع و به اصطلاح عقده‌گشایی‌ها و کنایه‌های تلخ تعدادی از سلبریتی‌های هنرمندنما و تعداد قلیلی از اهالی سینما بودیم که به جای همراهی با مردم و انقلاب و محکوم کردن اغتشاشگران، صف خود را از عموم و متن جامعه ایران جدا کردند و با حمایت از فتنه‌گران به صورت شفاف و بعضا هم با کنایه به همراهی با دشمنان قسم‌خورده این کشور پرداختند که واقعا این اقدامشان نامی جز خیانت و پشت کردن به آرمان‌های شهدا و انقلاب نداشت!

وی تصریح کرد: حداقل انتظارمان از وزیر محترم ارشاد و رئیس سازمان سینمایی این است که ضمن اعمال اقدامات و تدابیر تنبیهی، در آستانه برگزاری بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی و هنری در عرصه سینما که جشنواره فیلم فجر است و نامش هم برگرفته از نام انقلاب اسلامی و به مناسبت دهه فجر برگزار می‌شود به هیچ عنوان اجازه حضور آن عده قلیل و منفور و خودفروخته سلبریتی‌هایی که با دشمنان این کشور هم‌صدایی و همنوایی کرده‌اند را ندهند و فضای آن جشنواره را از لوث وجود حامیان اغتشاشگران پاک نمایند.


منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار