دویست هزار السالوادوری که از سال ۲۰۰۱ و به دنبال زمینلرزه در کشورشان در آمریکا زندگی میکنند باید تا چندی دیگر خاک این کشور را ترک کنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، دویست هزار السالوادوری که از سال ۲۰۰۱ و به دنبال زمینلرزه در کشورشان در آمریکا زندگی میکنند باید تا چندی دیگر خاک این کشور را ترک کنند.
به نوشته خبرگزاری «رویترز» این تصمیمگیری یکی از جدیترین اقدامهای سختگیرانه دولت ترامپ در اجرای قوانین مهاجرتی است.
بر این اساس، خاتمه وضعیت حمایت موقت از السالوادوریها موسوم به «تی. پی. اس» در نهم سپتامبر سال ۲۰۱۹ اجرایی شده و به آنها زمانی را برای کسب مجوز اقامت قانونی آمریکا یا بازگشت به کشورشان میدهد.
رویترز نوشت: تصمیم برای خاتمه دادن به حفاظت موقت از السالوادوریها بخشی از گام گسترده دولت آمریکا برای اخراج مهاجرانی است که غیر قانونی وارد خاک آمریکا شدهاند.
این تصمیم به شدت از سوی مدافعان حضور مهاجران در آمریکا مورد انتقاد قرار گرفت.
یک مقام دولت آمریکا در این زمینه گفت که قانون حمایت موقت از السالوادوریها یک پناهگاه موقت برای قربانیان و نه موقعیت دائم را برای آنها در آمریکا فراهم کرده بود.
در سال ۲۰۰۱ و به دنبال زمین لرزههایی که موجب کشته شدن ۱۱۵۰ نفر و بیخانمان شدن صدها هزار نفر شد، به اتباع السالوادور و هندوراس اجازه اقامت در آمریکا داده شد.
رویترز در خاتمه نوشت: اهالی هائیتی و نیکاراگوئه ساکن در آمریکا نیز در سال ۲۰۱۹ امکان سکونت موقت را از دست داده و سال ۲۰۲۰ هندوراسیها هم مشمول این موضوع میشوند.