آخرین خبر از ماجرای صدای مهیب در شهر کرمانشاه
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۴۳۱

آخرین خبر از ماجرای صدای مهیب در شهر کرمانشاه

یک منبع مطلع و عالی‌رتبه نظامی ارتباط شنیده‌شدن صدای مهیب در شهر کرمانشاه با سپاه و نیروهای مسلح را تکذیب کرد.

آخرین خبر از ماجرای صدای مهیب در شهر کرمانشاه

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یک منبع مطلع و عالی‌رتبه نظامی در گفت‌وگویی با اشاره به شایعات منتشره درباره منشأ وقوع صدای مهیب در شهر کرمانشاه گفت: وقوع این صدای مهیب در کرمانشاه، هیچ ارتباطی به سپاه، ارتش، ناجا و در مجموع نیروهای مسلح نداشته و هیچ زاغه مهماتی منفجر یا آسیب ندیده که چنین صدایی ایجاد کند.

وی افزود: رسانه‌های بیگانه در روزهای اخیر با خبرسازی در این باره، قصد ایجاد ناامنی و ناآرامی در شهرهای مختلف کشور از طریق ایجاد ترس میان مردم را دارند، به همین دلیل منشأ این صدا را سپاه یا نیروهای مسلح اعلام می‌کنند حال اینکه این صدا هیچ ارتباطی با نیروهای مسلح ندارد.

این منبع مطلع و عالی‌رتبه نظامی تصریح کرد: هنوز منشأ اصلی این صدا مشخص نیست اما احتمال این می‌رود که یکی از تأسیسات گازی منفجر شده و این صدا مربوط به انفجار آن بوده است.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵
خیلی جالبه. حتما صدای مریخی ها بوده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار