کد خبر:۶۶۱۰۱۰
امیری خبر داد:

لایحه خدمات کشوری با تصویب مجلس از اول فروردین ۹۷ اجرایی می‌شود

معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس گفت: اگر لایحه خدمات کشوری تبدیل به قانون شود زمان اجرای آن را از اول فروردین ماه ۹۷ در نظر گرفته‌ایم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی امیری معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس در گفت‌وگویی در مورد این مساله که تعداد شکایات دولت از نمایندگان مجلس زیاد است، بیان داشت: ما به تعامل دولت و مجلس اعتقاد داریم؛ بار‌ها این مساله مورد تاکید رئیس‌جمهور قرار گرفته است.

وی ادامه داد: از تعاملات بین مجلس و دولت راضی هستیم و سطح روابط دولت و مجلس خیلی خوب بود؛ نشست‌های مشترکی نمایندگان مجلس، روسای کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها با رئیس‌جمهور و مجامع استانی و معاون اول رئیس‌جمهور دارند که همه حکایت از روابط خوب مجلس و دولت دارد.

امیری در مورد لایحه خدمات کشوری نیز افزود: اگر این لایحه تبدیل به قانون شود زمان اجرای آن را از یکم فروردین ماه ۹۷ در نظر گرفته ایم و بسیار امیدواریم مجلس شورای اسلامی در مدت باقیمانده سال ۹۶ این لایحه را به تصویب برساند که از ابتدای سال آینده شاهد اجرای آن باشیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس در مورد مشخص شدن وضعیت نیرو‌های قراردادی و پیمانی و تبدیل وضعیت شدن آن‌ها به رسمی در این لایحه خاطر نشان کرد: نوآوری بسیار زیادی در این لایحه است، اما مسائل مربوط به حقوق کارمندان و خدمات رسانی از جمله مواردی است که در لایحه‌ای که به مجلس تقدیم می‌کنیم همه این‌ها در آن است.
برچسب ها:
امیری
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار