آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۱۵۰۷

واکنش مدیرکل روابط عمومی صداوسیما به فضاسازی‌ها درباره مناظره برجامی

مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی در واکنش به فضاسازی‌های دو روز گذشته درباره مناظره تلویزیونی درخصوص برجام گفت: پیشنهاد می‌کنیم دولتمردان سعه صدر بیشتری داشته باشند و تضارب آرا و تفکرات مختلف را یک فرصت برای خود و کشور بدانند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «محمدحسین رنجبران»، با بیان اینکه بیانیه وزارت امور خارجه درخصوص یک برنامه تلویزیونی در شأن جایگاه بالای این وزارتخانه به عنوان مسئول دیپلماسی جمهوری اسلامی و رویه وزیر محترم و خوش‌نام آن نیست افزود: رسانه ملی در این چند روز در برنامه‌های مختلف سعی کرده است فقط در مسیر تبیین برجام و دستاورد‌ها و وضع فعلی آن برنامه سازی کند و آنچه در این دوسال بر برجام گذشته است را برای مخاطب شرح دهد.
وی با اشاره به برنامه چهارشنبه شب ثریا تصریح کرد: در این برنامه هم نمایندگان دو تفکر در برنامه حضور داشتند و صحبت‌های خود را درباره برجام و آخرین وضع آن بیان کردند و به نظرم این حداقل حق مخاطب است که در کنار پخش دقایقی فراوان از برنامه‌های یک طرفه و تایید کننده برجام، تنها در یک برنامه، تضارب آرایی در این خصوص بوجود آید.
رنجبران با اشاره به درخواست‌های فراوان مخاطبان از صدا و سیما برای حضور همزمان نمایندگانی از تیم مذاکره کننده و طرف منتقد در یک برنامه و تشریح نقاط قوت و ضعف برجام گفت: برنامه ثریا تاکنون حداقل چهار بار در نامه نگاری‌های مختلف از وزارت امور خارجه دعوت کرده است تا نماینده‌ای را برای گفتگوی صریح با نماینده‌ای از منتقدان معرفی کند که البته جوابی دریافت نکرده است.
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی تعامل سازمان صدا و سیما با دولت را در دو سال گذشته کم نظیر خواند و افزود: از ابتدای امسال تا کنون حدود ۲۵۰۰ ساعت برنامه در ساعات پربیننده در اختیار دولتمردان قرار داشته است که یک طرفه و بی‌واسطه با مردم گفت‌وگو کنند و این یعنی روزی تقریبا هشت ساعت برنامه در بهترین زمان و این آمار گویای این تعامل است و به نظرم خوب است دولتمردان از این فرصت‌ها استفاده بهتری کنند تا با بیان فعالیت هایشان روحیه امید را به جامعه بدمند.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار